發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:06 發表

師兄,你要明白,佢一味講有咩咩咩問題,,
有冇教過人解決?
同埋,TM原裝手槍,唔開HOPUP都會小便彈啦...好出奇咩....
噤又話TM 個HOPUP座有問題WOR?
做咩野都要有証據,先可以解決問題
你要知道,HOPUP要黎做咩先?
...
我以為講緊個HOP UP座比個BC撞前之後撞落個DELTA RING度,令到槍身受力爛咋...

小便彈我就真係唔知,一來我連TUNE HOP UP果支六角匙都搵唔到岩SIZE
二來我暫時冇機會打超過20呎既距離...

縮縮北行鳥 =口=

NISHI個問題,好可能係少油做成,
因為個O RING係不斷掂住個BOLT內面,係噤磨,
個O RING會發脤,搞到KICK住,
我依幾日都係噤玩枝OB,,發現好快會冇哂油,,
SO大家要玩之前加少少油先,,噤會安全D

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:11 PM 發表

我以為講緊個HOP UP座比個BC撞前之後撞落個DELTA RING度,令到槍身受力爛咋...
你諗下,有邊枝GBB係個飛機唔會撞落個HOPUP膠到?
基本上枝枝都會!
但有問題嗎?

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:11 PM 發表

小便彈我就真係唔知,一來我連TUNE HOP UP果支六角匙都搵唔到岩SIZE
二來我暫時冇機會打超過20呎既距離...
小便彈係未開槍已經早洩左

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:12 發表
NISHI個問題,好可能係少油做成,
因為個O RING係不斷掂住個BOLT內面,係噤磨,
個O RING會發脤,搞到KICK住,
我依幾日都係噤玩枝OB,,發現好快會冇哂油,,
SO大家要玩之前加少少油先,,噤會安全D
師兄可能誤會左...
其實我爛果粒O RING,係WE原裝DELTA RING同槍身之間果粒...
===============================
說回來,早幾日爛左粒仲過癮既O RING
隻夾無啦啦入完氣之後漏到狗彩
拆開黎睇見匣玉外面果4粒螺絲,有一粒下面壓住果個O RING裂開左...

我呢排係咪同D O-RING唔多夾呢= =
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:14 發表

小便彈係未開槍已經早洩左
ic,我以為姐係冇力咋...
咁死得,我加陣連hop up都tune唔到,唔小便彈都難...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:16 PM 發表

ic,我以為姐係冇力咋...
咁死得,我加陣連hop up都tune唔到,唔小便彈都難...
原裝返黎已經開左少少,,
你要知有冇小便彈,你打一兩槍將枝槍向下你就知有冇早洩!

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:18 發表

原裝返黎已經開左少少,,
你要知有冇小便彈,你打一兩槍將枝槍向下你就知有冇早洩!
原裝就冇呢個問題
弊左我加陣換左ra果粒hop up...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:15 PM 發表

師兄可能誤會左...
其實我爛果粒O RING,係WE原裝DELTA RING同槍身之間果粒...
===============================
拆開黎睇見匣玉外面果4粒 ...
你指原裝DELTA RING同槍身之間果粒爛都正常既,
你拎個DELTA RING愈緊,佢就愈會爛,,
你磨緊佢WOR,點會唔爛?
最好配介子,不過....我都係用O RING算,,,懶

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:19 PM 發表

原裝就冇呢個問題
弊左我加陣換左ra果粒hop up...
噤就緊加冇問題啦

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:21 發表

噤就緊加冇問題啦
搵到支六角匙扭番少少出黎就係既
問題我呢幾日係屋企附近堆五金店問過都搵唔到咁幼呢...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:23 PM 發表

搵到支六角匙扭番少少出黎就係既
問題我呢幾日係屋企附近堆五金店問過都搵唔到咁幼呢...
出鴨記啦!

我有隻匣o個4粒鑼絲有一個鑼絲窿滑左啞x!!
有冇師兄有計

引用:
原帖由 man1314 於 4-7-2011 03:36 PM 發表
我有隻匣o個4粒鑼絲有一個鑼絲窿滑左啞x!!
有冇師兄有計
小弟都有2隻中左蕉,
本來想去配既,不過諗諗下,個窿又唔岩位,,,
放棄左,,
你係唔係落左膠?
如果係,,快D換哂鋼螺絲!唔係好多都會斷開2節,
到時仲煩!

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 03:15 PM 發表

師兄可能誤會左...
拆開黎睇見匣玉外面果4粒 ...
依個問題同DELTA RING果個O RING一樣!
你愈拎緊佢,佢愈快爛!
不過依個唔可以用介子代替!你去配返包啦!
一出事就換!

發新話題