發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 101653 於 4-7-2011 05:22 PM 發表

佢話佢係打打下條管搖拆開先知爛左
你認為關唔關拎DELTA RING事?
哦哦

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 15:54 發表

依D細 O RING去新填地配啦,,,好過3軍多多聲,,
我成隻匣既O RING都配哂,,發現隻匣成日冇氣都唔會漏氣...
師兄唔好意思,想問配O-RING同鑼絲去邊度配,如果唔方便依度答,可唔可以PM我地址?
因為我真係唔知邊間先係...
同埋我想換哂trigger box粒鑼絲同匣底d鑼絲,想問係咩size?
飛機o-ring同彈弓係唔係都要配過?
十萬個唔該唔該唔該!!!!

引用:
原帖由 yurihk 於 4-7-2011 07:11 PM 發表

師兄唔好意思,想問配O-RING同鑼絲去邊度配,如果唔方便依度答,可唔可以PM我地址?
因為我真係唔知邊間先係...
同埋我想換哂trigger box粒鑼絲同匣底d鑼絲,想問係咩size?
飛機o-ring同彈弓係唔係都要配過?
十萬 ...
地址呢,我都唔知。
因為我去新填地街係亂噤行亂噤搵,冇去死邊間野。
你最好有現成野先去配,飛機o ring未出事可以唔洗理住

師兄,請問攝delta ring銅介子可以邊度搵得到呢

終於整番起支野

發現一個怪怪既問題,就係飛機頭經常會食左落HOP UP座果度(咪有D一格格咁既野既...
搞到回膛果時個BC向後爆,但支飛機卡住係度...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 09:30 PM 發表
終於整番起支野

發現一個怪怪既問題,就係飛機頭經常會食左落HOP UP座果度(咪有D一格格咁既野既...
搞到回膛果時個BC向後爆,但支飛機卡住係度...
有冇相?
可能係飛機置左位!

引用:
原帖由 rYaN 於 4-7-2011 21:46 發表

有冇相?
可能係飛機置左位!
其實一直都有呢個問題, 位就應該岩既, 因為唔係次次都咁...只係問題嚴重左D姐加陣
我加陣懷疑係撞得太勁, 隻飛機果D膠變左型扁大左, 卡住左個HOP UP座D一格格...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 4-7-2011 22:21 發表

其實一直都有呢個問題, 位就應該岩既, 因為唔係次次都咁...只係問題嚴重左D姐加陣
我加陣懷疑係撞得太勁, 隻飛機果D膠變左型扁大左, 卡住左個HOP UP座D一格格...
我暫時未有咁既問題...但係之前插o在匣就會好緊,我修o在飛機小小位就好好多,而家試到有時都仲有小小,睇完post我懷疑條拉bolt厚o在(我果條係TSC),今晚修修佢睇下點

師兄想搵o-ring, 可以去立泰問問喎~! 但係最好帶自己個o-ring & 度好晒先買.

地址:-
香港九龍旺角廣東道926號地下

尋晚出現左樣好低能既野...
拆槍, 拉支BOLT出黎, 之後卡住左...一睇, 成支飛機食左入個HOP UP座...
食得實到係要出少少力先分得開佢地...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 faihk 於 5-7-2011 10:11 發表
師兄想搵o-ring, 可以去立泰問問喎~! 但係最好帶自己個o-ring & 度好晒先買.

地址:-
香港九龍旺角廣東道926號地下
https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd ... 20581365_726996364_ ...
唔該哂師兄!!!!!

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:12 AM 發表
尋晚出現左樣好低能既野...
拆槍, 拉支BOLT出黎, 之後卡住左...一睇, 成支飛機食左入個HOP UP座...
食得實到係要出少少力先分得開佢地...
插住係正常,不過噤實就好唔正常!

唉...我買個kit定係買果第二隻牌子好呢...?

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 10:26 發表
唉...我買個kit定係買果第二隻牌子好呢...?
其實感覺上好似買wa好少少既
不過都係睇運氣,見有師兄買到井井咁貴都係左爛右爛...
縮縮北行鳥 =口=

家下乜野GBBR都冇性趣玩住.......之前實在比呢幾間廠棟得掔要! 試呢樣試那樣.......改呢改路, 洗左好多無謂錢! 好彩啲外觀配件九成係外國入口正廠野, 唔洗輸. 啲身又係CNC身........ 等你地玩好啲野再.....

發新話題