發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:28 發表

其實感覺上好似買wa好少少既
不過都係睇運氣,見有師兄買到井井咁貴都係左爛右爛...
我買左KSC MP7 之後真係唔想再玩番支WE..
家陣賣剩2隻舊匣 , 又未換kit...
枉我砌左禁多野落支M4到...

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 12:57 發表

我買左KSC MP7 之後真係唔想再玩番支WE..
家陣賣剩2隻舊匣 , 又未換kit...
枉我砌左禁多野落支M4到...
KSC支MP7真係好鬼死正...又準又少問題
不過早排賣左了...主要係唔岩手形,拎住感覺唔多好
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 13:03 發表

KSC支MP7真係好鬼死正...又準又少問題
不過早排賣左了...主要係唔岩手形,拎住感覺唔多好
家陣D朋友仔同學仔有$就跟我錦用MP7
唔玩GBB/冇$..etc 就叫我唔好用 , 太勁唔洗玩...
我打outdoor打semi好彩既1槍1件 , 有個渣M16師兄望望佢條管 , 同支MP7比 , 真係頭都dup...
家陣我長玩支MP7啦 , 改左個NPAS好似冇禁準鳥..

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 13:34 發表

家陣D朋友仔同學仔有$就跟我錦用MP7
唔玩GBB/冇$..etc 就叫我唔好用 , 太勁唔洗玩...
我打outdoor打semi好彩既1槍1件 , 有個渣M16師兄望望佢條管 , 同支MP7比 , 真係頭都dup...
家陣我長玩支MP7啦 , 改左個NPAS ...
支野真係傻傻地...果時我打INDOOR有條友個頭盔露左幾CM出黎...
之後可以做到十米外一槍打中囉...

加陣賣左真係覺得有少系可惜...
縮縮北行鳥 =口=

變左講MP7??

引用:
原帖由 silvano126 於 5-7-2011 10:26 AM 發表
唉...我買個kit定係買果第二隻牌子好呢...?
其實有邊個牌子真係做到好耐用唔洗返手搞?
我會噤諗,簡枝價錢平又易整!
如果你覺得vve多野搞,vva既大門你隨時都入得。
有時淨係聽人講點點點冇用既,唔通人地話好,你跟住買但又瀨左野,你去打人咩?
最緊要試真d,岩自己心水就比錢啦

引用:
原帖由 rYaN 於 5-7-2011 14:45 發表

其實有邊個牌子真係做到好耐用唔洗返手搞?
我會噤諗,簡枝價錢平又易整!
如果你覺得vve多野搞,vva既大門你隨時都入得。
有時淨係聽人講點點點冇用既,唔通人地話好,你跟住買但又瀨左野,你去打人咩 ...
你岩~_~
但講真我帶支WE去打冇一次唔洗砌開整

支野我有d想放棄了, 單發都叫冇咩問題...
連射係睇住成支飛機卡實左個hopup唔郁, 之後個bolt carrier自己震震下...

拆黎睇,支飛機頭冇咩損壞...
反而係個hop up座, d金屬甩晒色, 雖然睇落唔覺有明顯變形...

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 20:52 發表
支野我有d想放棄了, 單發都叫冇咩問題...
連射係睇住成支飛機卡實左個hopup唔郁, 之後個bolt carrier自己震震下...

拆黎睇,支飛機頭冇咩損壞...
反而係個hop up座, d金屬甩晒色, 雖然睇落唔覺有明顯變形...
那你信不信你所用的hop up膠配合不宜呢?

引用:
原帖由 0050100 於 5-7-2011 21:18 發表

那你信不信你所用的hop up膠配合不宜呢?
都有可能...
換番原裝果隻啦唯有...
==============

似乎係了, 拆晒所有野出黎之後大力督入去個hop座度
似乎真係個hop up膠太肥, 食死左個出氣咀

縮縮北行鳥 =口=

vsr10 hop up膠用過很多牌子ka內窿直徑最細,不宜改用在連發槍類,其次內窿直徑為細的是ra.

附件

5-7-2011 21:39

的確有d出奇,我同我d朋友裝哂ra hopup膠,打得好順,冇任何問題,不過依排又聽到的師兄話唔掂

引用:
原帖由 rYaN 於 5-7-2011 22:24 發表
的確有d出奇,我同我d朋友裝哂ra hopup膠,打得好順,冇任何問題,不過依排又聽到的師兄話唔掂
似乎呢排d qc差左好多...起碼我粒野入面全部都係水口...

又或者係我隻飛機生產有公差出氣咀粗左
因為我記得我呢個問題其實換ra粒膠之前已經有少少,但嚴重性好低咁解

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 5-7-2011 10:25 PM 發表

似乎呢排d qc差左好多...起碼我粒野入面全部都係水口...

又或者係我隻飛機生產有公差出氣咀粗左
因為我記得我呢個問題其實換ra粒膠之前已經有少少,但嚴重性好低咁解
睇黎真係差左好多!真係要搵定第二間啦!
之前聽某師兄講有隻日本仔hopup膠好掂,不過要$135

引用:
原帖由 0050100 於 5-7-2011 09:39 PM 發表
vsr10 hop up膠用過很多牌子ka內窿直徑最細,不宜改用在連發槍類,其次內窿直徑為細的是ra.
之前我手槍全用ka,真係好正!
不過發現好快打到殘哂!
最後就發現ra有出!果時都未有ob

發新話題