43 123
發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

回覆 1# 的帖子

睇黎好煩吓 ! 不過應該唔洗大執位就上到?

引用:
原帖由 seamoncheng 於 14-6-2011 12:39 發表

好煩都唔關你事啦,你一枝gbb都未有
下個星期 / 下個月頭會有啦~

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 12:45 發表

快D搞返場CGF GBB GAME啦
用就私人名義啦! gbb喵團~

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 12:47 發表

打OUTDOOR定CQB先,,
不過我覺得OB要打OUTDOOR先知道同銅膽有幾唔同
緊係outdoor啦! 但係等無咁熱先...

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 12:54 發表
係時候一口氣轉晒兩把VVE既GBBR做OB了
支持搞番場GBB團試槍
其實咩月份好呢?

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 13:03 發表

GBB噤既天氣打
好似話會濕晒喎~ 人都一定濕~

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 13:34 發表

冇咩所謂既,反正加陣香港一年十二個月都咁鬼屎熱

好彩我得3隻M4夾, M4 OB KIT同SCAR OB KIT入面各附一粒...
咁都淨係搵多粒就OK
都係等10/11月先... 至少我唔會熱死半路...

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 14:41 發表

打CQB啦...不過最好換左NPAS先,,.
cqb ga話, 下個月想打場, 但係地點就未諗啦!

& 其實我會用ga只係童心m4, 只有考慮用m16係ob.

引用:
原帖由 nishi 於 14-6-2011 14:59 發表

係啵...想改番支短管比把m4
ob既話,唔知ra tech出比其他ob既we gbbr既管岩唔岩洗呢...

搵間大d既好,上個月拎左支scar cqc打個細場...結果打左兩場都係換番手槍算...
問緊個朋友佢有去開兩個場, 等佢覆我咩名.

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 15:27 發表

上次去新蒲崗既幾好玩!個場唔係好大,不過個場好多門
有門有feel呀~ 可惜唔方便爆門~

引用:
原帖由 101653 於 14-6-2011 15:48 發表

乜癮都冇哂
米係!

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 15:54 發表

我打果到好似比呀...
咩名? 咁正~
講真! 起腳爆門個下正係...

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 15:59 發表

一踢就入埋間房,,點知成房都係對家
之後
一開門就開雞先啦! 點都有機會可以執一兩件~!

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 16:04 發表

同你講....有時真係會好近都打唔中既...依個係我既經驗
所以我米話有機會囉! 但係點都叫做爽一爽先啦!

引用:
原帖由 rYaN 於 14-6-2011 16:10 發表

玩埋限彈睇你敢唔敢開門就開槍.....有噤多門
想玩限豆好耐 ~
幾多飛先?

43 123
發新話題