發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

trigger box要換好丫....我果枝m4個trigger box已死

引用:
原帖由 faihk 於 14-6-2011 12:31 發表
睇黎好煩吓 ! 不過應該唔洗大執位就上到?
好煩都唔關你事啦,你一枝gbb都未有

引用:
原帖由 nishi 於 15-6-2011 16:44 發表

4支, 每支平25蚊已經成舊水嚕
不過我真係冇預咁貴...果時SCAR連埋外管都只係550...又話呢隻會平過SCAR套KIT...
台幣貴了.....

換左ob kit...係就係爽
不過後定唔到

引用:
原帖由 rYaN 於 23-6-2011 21:20 發表

條通入面zip多左野?
拆過黎睇...係得果一舊膠

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:48 發表

我好似係第一個爆左又出左相既人
爆身又如何
根本上唔同....佢個身執佢一頭半個月
打爆左話咁易整番個一模一樣咩

我發覺.....換左ob kit
打完一輪
隻匣個彈嘴磨損左

引用:
原帖由 b9296 於 25-6-2011 14:55 發表
掙扎中...如果換咗呢套kit之後支鎗都係勁快拉柴既話就費鬼事...
好老實講....d QC真係有待改進

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 19:06 發表
我自己唔覺有咩問題,亦唔覺銅膽需維修次數會少d
gbb係極需要保養!
一般新手都會話gbb難搞唔好玩,
係因為佢地未識各零件既用途同位置,
同埋gbb枝枝要執既地方都唔同,極需要有關知識去check
磨合好後,可以打得 ...
師兄執左咁多支ob m4
一定有唔少心得既
不如開番個post教下大家有咩要執丫
呢個post咁多頁好難搵得哂師兄你講過d咩野

引用:
原帖由 bbc100 於 25-6-2011 20:27 發表

Ryan師兄係好幫手,真係要多謝!!
同, 上面有只看該作者
都有10頁

引用:
原帖由 faihk 於 26-6-2011 16:24 發表

個人睇法

重有問題係, 當要上實前節, 就要扭實個環 / 槍管鎖.  個O-ring係軟身到我用手指都可以壓扁.  上實之後個O-ring就已經無左好大防震 / 可能已經無晒防震功效.  一樣都係無用...
結論咪又係拆左佢囉

發新話題