43 123
發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 15-6-2011 14:10 發表

出年拎完錢,,做咩好呢?!?!
我會儲1半多d, 其中2k可能用左佢.

引用:
原帖由 rYaN 於 15-6-2011 14:42 發表

2K點用呀!?
到時先算~ 目前除左支m4, 無咩想要買...

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-6-2011 11:22 發表
成廿頁, 我懶得追POST喇...

我想問最舊版換唔換得過?同埋佢係咪連個HOPUP都換埋?
成套kit係跟e d啦~ 換唔換得過就唔知, 我係新仔.

http://tw.myblog.yahoo.com/frogman-myblog/

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-6-2011 11:42 發表
跟埋支槍

同埋...介意話埋俾我知幾錢嘛
無記錯6舊水有找

引用:
原帖由 adlar 於 25-6-2011 02:24 發表

同意
整你個制!推過我薯做乜!

& 我都等緊睇大工程完成!

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 02:50 發表

工程龜速進行中
預算完成時間 : 還有357年
劍耐...
引用:
原帖由 adlar 於 25-6-2011 02:53 發表

太極推手卸力中
死啦你去!

引用:
原帖由 101653 於 26-6-2011 11:31 發表

一舊軟膠去鎖實一條幾百G甚至上KG既槍管或前節
你認為個可能性有幾大?

一個Oring對個槍身既防爆作用
你認為有幾多?
個人睇法

重有問題係, 當要上實前節, 就要扭實個環 / 槍管鎖.  個O-ring係軟身到我用手指都可以壓扁.  上實之後個O-ring就已經無左好大防震 / 可能已經無晒防震功效.  一樣都係無用...

係喎! 師兄們有冇試過用統之氣? 友台有個post話佢唔錯喎!

http://www.wargameyau.net/viewth ... 5058&highlight=

引用:
原帖由 nishi 於 26-6-2011 22:08 發表

最後唔知點搞搞下唔裝ORING/介子都可以好實咁鎖住支槍管,有佢了
我米咁囉... 佢放隻ORING都唔知為乜...

+

師兄想搵o-ring, 可以去立泰問問喎~! 但係最好帶自己個o-ring & 度好晒先買.

地址:-
香港九龍旺角廣東道926號地下

引用:
原帖由 rYaN 於 13-7-2011 12:15 發表
琴日返童工對面間車仔鋪買左枝10000CS車仔油!
本人覺得"結"得岩岩好,岩哂GBB!
$48大大枝!
琴日試左用左少少係O-RING到,真係順左好多!
師兄支油可以pm / 放相上黎嗎? 細佬都想入支 & 如果係AEG氣缸啱唔啱用? THX

引用:
原帖由 rYaN 於 13-7-2011 12:21 發表

10000CS咪得囉,,牌子既野,,好死既姐
OK! THX

引用:
原帖由 rYaN 於 13-7-2011 12:36 發表

我睇過20000&30000CS..果D太"結"唔係噤岩GBB!
不過唔知AEG岩唔岩
因為最近新買用開個隻缸油好似膠水咁, 怕怕!  其實我可以用返星星雪油, 但係唔知點解, 我搵親佢次次都無!
基本上我要求只係上金屬面 & 膠面都唔會咁易飛 & 夠滑就ok!

43 123
發新話題