發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 16-6-2011 02:43 發表

可能我加左個hardrecord既野
OB版都有? 我記得舊時出果舊野裝落支氣芯後面咋...

說回來,尋晚臨訓拎過下手玩
隻飛機真係好唔順,拉左出黎可以卡住唔識自己彈番去
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 16-6-2011 10:14 發表

你拆左個O RING出黎噴下油再裝返入去試試..
佢個O RING有D唔岩SIZE
好~一陣食飯行過買埋粒NPAS同RA HOP UP膠先~
其實隻野個HOP UP話係用馬記手槍果隻樣...買番比馬記手槍果D HOP UP膠得唔得架?

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 16-6-2011 17:54 發表

一個好順一個kickkick地
似乎佢呢水貨d qc好麻麻...
縮縮北行鳥 =口=

岩好換左套OB KIT落去
打起上黎手感比之前好多了, 不過連射可能真係有某師兄講既氣泵效應
打幾下會有一下好似唔夠力咁...

又或者只係單純個飛機唔夠順...

縮縮北行鳥 =口=

打左兩夾之後就無啦啦冇左BOLT LOCK...WTF
縮縮北行鳥 =口=

原本想買條短內同外管改做CQBR...結果成條槍街都冇貨...

今日終於有時間射...5-6米連射10飛, GROUPING大約2CM*2CM...唔差得過AEG啵
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 21:05 發表

我都係比多50雞比3軍CUT短佢
慘在佢話連外管都冇貨...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:42 發表

我果條係私伙野..幫你唔到
算, 短少少就短少少
鋸鬼左條管之後拆左條外管前面果截, 直接隊個火帽落去扮下樣算...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:57 發表

買返條原裝囉,唔知150定180蚊
原裝果條脆卜卜, 舊時果支bolt撞得多都斷頭wor...
我加陣用緊支鋼製...唔知咩廠既不過 (係三斤買兩舊零), ok順
引用:
原帖由 rYaN 於 17-6-2011 22:50 發表

我幫我朋友14.5"管拆左前段出黎之後買個+-牙接駁器扮住野先咪得囉..
不過要買個個火帽姐
我就冇左果1cm冇咩所謂呀~
用住先, 遲下番貨先換算了

縮縮北行鳥 =口=

岩岩拆開支槍睇...火控系統要黎頂住個bolt條金屬片...比條bolt磨到蝕晒...
希望唔好有d乜事...
縮縮北行鳥 =口=

綠圈圈住果塊野,
我果把已經打到D邊位圓晒...(只係打左兩三個夾)

(圖源: 動力*)

附件

18-6-2011 12:38

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2011 13:15 發表

佢做長左!你睇下個bolt底果個位花哂啦…
應該係...
希望磨合之後就OK啦...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 18-6-2011 13:23 發表

唔洗噤淆底WOR!
GBB就係要磨合好先可以打得順~
有咩事咪拎去3軍囉,,總知唔係人為整衰就得既啦!
咁又係,玩得gbb,都預左佢壞
縮縮北行鳥 =口=

明明之前已經執順左隻飛機...加陣又KICK住KICK住...
可以KICK到成條向前伸晒出黎入唔番落去...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 19-6-2011 20:26 發表

噤大獲??我未試過喎。
就算kick住左一篤都縮返入去喎
咁我篤佢佢都會縮
不過有時縮唔晒要篤多下...岩岩再磨多左陣,效果不大,似乎的確係O RING太大...

連射果時有時飛機退唔到位,搞到係咁噴氣= =|||

縮縮北行鳥 =口=

發新話題