發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 rYaN 於 19-6-2011 21:09 發表

拎去成個換啦!
搞到出現發射出問題就可以去換
原來可以咁?
過兩日行開拎去換先~
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 19-6-2011 22:12 發表

噤係有問題呀嗎!我枝槍射唔出喎,都唔換得?
呵,我以為要比錢搞咋~

明明早兩日玩都仲好地地...唉
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 20-6-2011 04:43 發表
改善KICK飛機既方法!
可能係因為模具問題,飛機多件組件唔配合!
噤點搞呢!?
其實好簡單!只需要1000沙紙,指匣錯,同埋一份細心!
第一步
拆左BOLT左手面果塊片出黎先,唔洗螺絲果塊!
然後試下拉個 ...
我淨係磨左果三條軌...
睇黎係果粒膠(BOLT左邊)未執順...

謝謝師兄分享!!
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 20-6-2011 23:42 發表

hopup個問題唔大唔代表冇問題,...
最大問題跟本就係唔穩定~gbb有依個問題先大獲...
但D人話銅膽已經比OB系統穩定好多...
縮縮北行鳥 =口=

說回來, 今日我fd係槍店問條友
佢話叫千奇唔好換npas, 百幾蚊粒...打兩野就會瓜...
係咪真係咁唔耐用呀...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 21-6-2011 00:25 發表

唔知係用果個有問題定裝果個有問題啦..
我打左噤多隻匣咩事都冇wor?定係唔識教呀?我見有人教力果陣拎爛左個npas既
咁我就真係唔知啦...
不過如果係咁都幾頭痛,支野咁大力唔裝都唔知點落場...

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 pkcurtis 於 21-6-2011 10:41 發表
Is there any marking for the OB?
coz it use to have marking on the Brass-tube version
早幾日係三斤見,好似有marking+200蚊
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-6-2011 11:22 發表
成廿頁, 我懶得追POST喇...

我想問最舊版換唔換得過?同埋佢係咪連個HOPUP都換埋?
最舊版佢會有舊野比你裝落去套住個內管
hop up係換埋, 感覺比之前好好多!
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 yurihk 於 21-6-2011 11:46 發表
我連射時個速度時快時慢...好似有野拖住咁...想請問係咩事?
同埋我得小裂底(一個bb彈印加小裂),請問正常嗎?
謝謝幫忙!
有機會係飛機唔順...
我果支都係咁
縮縮北行鳥 =口=

我之前都貪得意試過...
不過係係銅心SCAR度落134A(馬記果隻)...
有D奇怪...我入滿晒隻夾, 結果射左5, 6飛就空左...隻夾聽唔出有漏氣聲, 漏氣問題嚴重極應該都有限...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 00:22 發表
我用緊LAT果粒大啤令~爽到震
師兄可唔可以請教下lat係咩牌子...一話只係講緊ra...?

說回來, 今日拎粒npas睇..佢條螺絲上面果兩粒o ring已經爛爛地...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:02 發表

LAT係一間好神秘既牌子,唔係成日出貨~
佢地之前都成日出銅膽既PARTS,仲好正TIM~
你可能留意下,3軍有隻BOLT頂啤令連HAMMER嘩令!
$9X!不過裝左的確順左好多
下星期行過睇下先~順手睇下佢有冇得同我訂條外管
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:07 發表

手快有,,,,
咁我又冇咩所謂既, 加陣執好後我都覺得ok順了~
縮縮北行鳥 =口=

其實師兄可以放心少少都得既...
我都係舊版身, 加陣打左10夾左右(大部份係連射)
到加陣暫時乜事都冇~
縮縮北行鳥 =口=

唔該晒師兄既測試~
估唔到就咁都1.88...

話說頭先拎起支槍覺得成份前節搖搖下...
拆開黎睇驚見delta ring同槍身之間果個大o ring爛晒
縮縮北行鳥 =口=

發新話題