發新話題

"我們" M4全開膛版套件...

引用:
原帖由 nishi 於 18-6-2011 01:28 PM 發表

咁又係,玩得gbb,都預左佢壞
又唔可以噤講既!打順左自然就會冇噤多野搞

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 19-6-2011 08:43 AM 發表
整都未整就有野煩
條外槍管 太耐無搞 而家實到扭唔開
點搞好

想扭番條駁長管出黎
燒一燒扭得唔得
之前落左螺絲膠?

引用:
原帖由 nishi 於 19-6-2011 08:03 PM 發表
明明之前已經執順左隻飛機...加陣又KICK住KICK住...
可以KICK到成條向前伸晒出黎入唔番落去...
噤大獲??我未試過喎。
就算kick住左一篤都縮返入去喎

引用:
原帖由 nishi 於 19-6-2011 08:30 PM 發表

咁我篤佢佢都會縮
不過有時縮唔晒要篤多下...岩岩再磨多左陣,效果不大,似乎的確係O RING太大...

連射果時有時飛機退唔到位,搞到係咁噴氣= =|||
拎去成個換啦!
搞到出現發射出問題就可以去換

引用:
原帖由 nishi 於 19-6-2011 09:41 PM 發表

原來可以咁?
過兩日行開拎去換先~
噤係有問題呀嗎!我枝槍射唔出喎,都唔換得?

引用:
原帖由 nishi 於 19-6-2011 10:24 PM 發表

呵,我以為要比錢搞咋~

明明早兩日玩都仲好地地...唉
人為當然唔得啦,等佢地自己睇下啦!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 19-6-2011 11:52 PM 發表

扭得太實

點搞
虎鉗加毛巾一條

引用:
原帖由 Frogman 於 20-6-2011 02:11 AM 發表
今日裝左, 個HOP-UP好過銅芯果個好多,試左一匣,
明顯見到條幾直下既彈道, 睇住粒彈直飛慢慢落下
即時黎手DUP左套銅芯落垃圾桶,一D留戀都無
試埋個RA HOPUP膠你攬住枝槍鍚呀!

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 20-6-2011 02:33 AM 發表

出埋鉗都唔得
真係好 多左一條m4管
試下放係火爐上面燒佢1分鐘!再用虎鉗加毛巾!!!
唔掂再MSN我

改善KICK飛機既方法!
可能係因為模具問題,飛機多件組件唔配合!
噤點搞呢!?
其實好簡單!只需要1000沙紙,指匣錯,同埋一份細心!
第一步
拆左BOLT左手面果塊片出黎先,唔洗螺絲果塊!
然後試下拉個飛機出黎,睇下識唔識彈返入去..通常都唔識既啦
用1000沙紙省下飛機3條鬼!
省滑佢!

省到唔洗上BOLT左手面果塊片都可以彈返個飛機入去先叫OK!
仲未得既...
通常上返果塊片仔上去,又會KICK返!
噤咪汁果塊片仔條鬼囉..
汁順佢!

好快就可以伸縮自如啦
希望幫到噤多位

引用:
原帖由 Frogman 於 20-6-2011 01:20 PM 發表
跟住rYan兄個方法搞一搞真係順晒~
真係多謝師兄教路~

想問下個NPAS穩唔穩定,會唔會打打下又大力番?
應該唔會

引用:
原帖由 pkcurtis 於 20-6-2011 09:55 PM 發表
Hi all,
anyone know about the pricetag for M16 ar?

If the price is ok, I'm going to re-join the WE OB family...
haven't know yet right now

引用:
原帖由 101653 於 20-6-2011 10:24 PM 發表
你地換hopup膠通常用邊隻?
OB黎講......
RA TECH透明果隻...3枝OB都係用佢...

引用:
原帖由 101653 於 20-6-2011 10:45 PM 發表

有咩其他選擇?
我未得閒拆hopup唔知咩樣, 手槍用既唔岩裝?
其實一般TM手槍HOPUP膠都用到,
不過我用過RA-TECH噤正...仲點會換其他試?

引用:
原帖由 101653 於 20-6-2011 11:04 PM 發表

因為我見RA出過一隻紅色for手槍用......
我覺得,質地唔同都會有影響既....
經測試,RA FOR OB SYSTEM果粒可以用0.25打到好直,唔洗用重彈

發新話題