24 12
發新話題

INO superbolt 2011定係2010 好??

INO superbolt 2011定係2010 好??

小弟見兩隻都有貨
D CHING 就話買INO superbolt 啦
但係又無講2010 定係2011

所以想依家問下2010定係2011 好??

要買就2011版啦!隻飛機好似話改良過無咁易爆!

咁係唔係同2010 咁,咁穩定??

之前喺鋪頭見到嗰盒印住2010、但貼咗張紙寫住2011version,咁其實即係10定11?

小弟的2011定住飛機的金屬片已斷,已購買新的但都不敢裝回,正在思考中!

引用:
原帖由 surfer_ann 於 14-6-2011 22:27 發表
小弟的2011定住飛機的金屬片已斷,已購買新的但都不敢裝回,正在思考中!
已購買新GE金屬片定係成SET?

梗係買 2011啦!!
我朋友都買左,上身軌道修正左,飛機聽講加強左,鎖住上下身的兩條PIN 用手都EJECT到,估計係上下身的數修正左。
定住飛機既金屬? 個網球拍?

引用:
原帖由 surfer_ann 於 14-6-2011 22:27 發表
定住飛機的金屬片<--師兄意思係咪擋片?入在Bolt Carrier身旁的一片金屬片?

我的m4是2011井勝,原裝的hammer spring打不開prowin二代閘,所以換了,感覺很好,但打咗幾日後發覺這塊金屬片斷了,換了其他物料都一樣,不知有沒有高人指導一吓呢?謝謝!

附件

photo (2).JPG (27.02 KB)

15-6-2011 09:50

photo (2).JPG

引用:
我都有同樣問題,這個金屬片斷咗
請問ching係邊到可以買得返哩個金屬片?
唔該

回覆 10# 的帖子

方法已pm各下!
敢問師兄用的是什麼甲和hammer spring?
都是2011m4?
謝謝!

引用:
原帖由 surfer_ann 於 15-6-2011 17:51 發表
方法已pm各下!
敢問師兄用的是什麼甲和hammer spring?
都是2011m4?
謝謝!
匣係用Prowin二代匣
枝槍係2011版既M4A1全部原裝無改

引用:
原帖由 jerjer 於 14/6/2011 02:25 PM 發表
之前喺鋪頭見到嗰盒印住2010、但貼咗張紙寫住2011version,咁其實即係10定11?
係街見到的都係11年,
是INO出的問題,用錯左10年的盒,但冇影響!

PS:小弟都買左,由年頭到現在暫時未有問題

咁姐係買2011 定係2010 好姐???

引用:
原帖由 hklovers 於 15/6/2011 09:59 PM 發表
咁姐係買2011 定係2010 好姐???
D C兄叫你買就緊係講緊最新版,如果係10年版一定會講明,
所以當然係買11年LA!
10年有D問題,飛機易爆!

24 12
發新話題