51 1234
發新話題

[others] we 416 ob 比 ka m4

we 416 ob 比 ka m4

性能兩者有無大分別?
416有條骨,唔洗買,但ka要買.......
we open boltsystem同wa system係咪有分別?
買邊個好?

謝謝!

買邊支真係睇你想要乜
416得WE有,要買416唔駛諗
we open boltsystem同wa system係有分別,零件唔可以共用,兩個系統都有廠出補品俾佢地,維修保養唔成問題
至於操作等都係大同小異

VFC 416 coming soon

引用:
原帖由 geo216 於 24-6-2011 19:06 發表
VFC 416 coming soon
come 10世都未come到...
等得仲耐過we開膛kit...

之前有廠出過HK416 kit 俾WA system,  台灣都有出過review,
可以考慮下卦…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

而家用邊個system好d?
wa就一定有件,we就新,所以對佢唔太清楚
我想加骨,we有一早就骨,唔洗買
ka又要買,但就有marking=.=
咁邊個好d?

引用:
原帖由 carltam 於 24-6-2011 08:57 PM 發表
而家用邊個system好d?
wa就一定有件,we就新,所以對佢唔太清楚
我想加骨,we有一早就骨,唔洗買
ka又要買,但就有marking=.=
咁邊個好d?
乜都問人?自己做少少決定都唔識?
人地都講哂兩枝有咩既資料比你聽啦。
你不如講下你有幾多筆直啦。

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 24-6-2011 20:31 發表
之前有廠出過HK416 kit 俾WA system,  台灣都有出過review,
可以考慮下卦…
套kit真係做得唔錯,全cnc車出

引用:
原帖由 rYaN 於 24-6-2011 21:39 發表

乜都問人?自己做少少決定都唔識?
人地都講哂兩枝有咩既資料比你聽啦。
你不如講下你有幾多筆直啦。
budget?
憑佢個底都知肯定唔高

引用:
原帖由 zeta 於 24-6-2011 23:07 發表

budget?
憑佢個底都知肯定唔高
ching你講野都串wor....
你理得我有無budge,再者你同一入到鋪頭叫:比最貴的槍我   果d人有咩分別?

引用:
原帖由 carltam 於 24-6-2011 23:50 發表

ching你講野都串wor....
你理得我有無budge,再者你同一入到鋪頭叫:比最貴的槍我   果d人有咩分別?
其實你咁冇得比較

引用:
原帖由 sam524 於 24-6-2011 23:55 發表

其實你咁冇得比較
我比較果2把野都差唔多價,ka野我就找左好多料,但we 416就唔太清楚,所以先問下佢地.........
不過比唔比較係一回事,但果位ching講野真係太串,仲要唔係第1次!

引用:
原帖由 carltam 於 24-6-2011 23:57 發表

比唔比較係一回事,但果位ching講野真係太串,仲要唔係第1次!
咁你d前科...

引用:
原帖由 sam524 於 24-6-2011 23:58 發表

咁你d前科...
咩先科?bar 10就係前科?玩過國狗就=窮人,唔玩得GBB?
咁呢到個個ching都88得,無個有真槍!
咁我講野又o唔ok呀?呢句同佢果句有咩分別?都係睇唔起人!

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 00:01 發表

咩先科?bar 10就係前科?玩過國狗就=窮人,唔玩得GBB?
咁呢到個個ching都88得,無個有真槍!
咁我講野又o唔ok呀?呢句同佢果句有咩分別?都係睇唔起人!
咁一句講哂...
你肯比幾多先...
we同ka唔同玩法...

51 1234
發新話題