發新話題

[others] we 416 ob 比 ka m4

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 01:32 AM 發表

其實講講下我覺得唔係問槍果方面既問題
回返一開始,係有件ching串我無錢.....點解?因為我唔聽佢講買槍...大家覺唔覺好9?
之後你地先話我問 問題有問題,呢d我都覺,下次我會有改善
但zeta 講野係最有問題 ...
話哂人地都叫盡心幫過你,你唔聽.
人地會有噤既反應都唔出奇!
將心比心
相信你第日仲有好多問題想問!
如果你成日係到交惡,邊個會用心答你!
佢地係有唔著,你自己都有問題!
你自己諗下,你問問題做乜?
人地用心答左你,你又唔聽?
你自己諗多陣,自己有冇問題先?

利申:我唔識樓主

而家兩支都差唔多
看你想玩咩系統

ka原裝d mag唔_掂
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 25-6-2011 01:59 AM 發表
利申:我唔識樓主

而家兩支都差唔多
看你想玩咩系統

ka原裝d mag唔_掂
老實講WE果D仲唔掂!!!

不過係2年前果D

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 02:06 發表

老實講WE果D仲唔掂!!!

不過係2年前果D
變granade!我中意
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 25-6-2011 02:08 AM 發表

變granade!我中意
宜家果D好少啦~

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:53 發表

話哂人地都叫盡心幫過你,你唔聽.
人地會有噤既反應都唔出奇!
將心比心
相信你第日仲有好多問題想問!
如果你成日係到交惡,邊個會用心答你!
佢地係有唔著,你自己都有問題!
你自己諗下,你 ...
姐係如果佢好心答左我,而我又話佢不是,咁就係我不對成2年前買支槍,唔跟佢講既去買,佢而家抄出來抄水?
唔好講以前,講而家,佢有答我野?我問野禮貌?
如果我唔聽佢講,佢可以唔答,但佢答左唔等於要人跟
加上我錯左,支野p左k,我又無賴佢不是
最重要最重要,佢係係2年前答過人bar 10 問題一次,上次吹水講aw338又串,要家講gbb又串,但2次都係無意見,只係串
上次串話:望多陣你就慣,舊年你先打死都唔要國9, 最後咪又係死死氣要左支bar10, 放埋e家仲要玩緊國9 .338
原裝copy,咩玩國產有罪咩?
今次話:睇佢個底..............都無咩budge

呢位ching真係串到pk,仲要唔知佢係咪好多真件同好識玩狙,上次佢過講狙要準就要3-4000,如果唔係就唔準......,想講如果佢真係勁,我相信2000大洋都可以好多choice,相信好多ching都up到點買...我覺得佢係人up佢up,係唔識野果d人
如果真係討論問題,多謝各ching的意見,亦welcome大家一齋吹吹水
今次個post問既問題係有小小不當,我會改善,但同佢曹就同各ching講的原因不同,係佢目中無人

言歸正傳,而家d we匣ok左好多呀? 無咩人講佢d匣....係咪改左版?但KA仲........

大家請息怒,大家玩鎗,上forum都係尋開心,無謂咁勞氣......
o岩咀型咪回,唔o岩既睇完click個X制...就咩煩惱都冇晒啦,係咪?!

匣已經減少漏氣~

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 08:51 發表

言歸正傳,而家d we匣ok左好多呀?  無咩人講佢d匣....係咪改左版?但KA仲........
只會講, 佢漏我都唔怕!

引用:
原帖由 faihk 於 25-6-2011 11:59 發表

只會講, 佢漏我都唔怕!
聽講有新design wor

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 12:22 發表

新版未出...
有都得係得短匣...

引用:
原帖由 carltam 於 25-6-2011 12:22 發表

唔係佢新唔新design問題, 而係食得咸魚底得渴, 玩得gbb, 手槍好! 長槍好! 都要預左隻匣有漏氣ga一日, 只係早晚問題, 驚得幾多! 除非佢打打吓會成個爆開就怕姐!

引用:
原帖由 faihk 於 25-6-2011 12:53 發表

唔係佢新唔新design問題, 而係食得咸魚底得渴, 玩得gbb, 手槍好! 長槍好! 都要預左隻匣有漏氣ga一日, 只係早晚問題, 驚得幾多! 除非佢打打吓會成個爆開就怕姐!
其實手槍匣相對少好多漏氣...
有都多數牌子品質問題同設計問題...
而且手槍匣漏氣比較易整...
但係長槍匣就間間都係咁,唔識整就點都整唔好...
而且新設計會比舊設計少問題d...(照計)

不如我比D意見樓主啦!
如果你唔係DIY能手既話,玩VVA AR system 就最好玩"井井" or KXC
仲一定要用朱&P 既 P-mag(漏氣都意整D)
如果玩VVE AR system 就最好用20發匣(漏氣都意整D)
如果計一槍5匣
前者大約$7000
後者大約$3000
不過如果你係DIY能手既話就玩乜都無所為

引用:
原帖由 DENON 於 25-6-2011 15:13 發表
不如我比D意見樓主啦!
如果你唔係DIY能手既話,玩VVA AR system 就最好玩"井井" or KXC
仲一定要用朱&P 既 P-mag(漏氣都意整D)
如果玩VVE AR system 就最好用20發匣(漏氣都意整D)
如果計一槍5匣
前者大約$7000
...
請問wa system有無20發彈匣?
整彈匣我都識既....kj m9 果個彈匣,不過手槍彈匣比較簡單,包膠布就得

發新話題