發新話題

[others] we 416 ob 比 ka m4

we 416 ob 比 ka m4

性能兩者有無大分別?
416有條骨,唔洗買,但ka要買.......
we open boltsystem同wa system係咪有分別?
買邊個好?

謝謝!

而家用邊個system好d?
wa就一定有件,we就新,所以對佢唔太清楚
我想加骨,we有一早就骨,唔洗買
ka又要買,但就有marking=.=
咁邊個好d?

引用:
原帖由 zeta 於 24-6-2011 23:07 發表

budget?
憑佢個底都知肯定唔高
ching你講野都串wor....
你理得我有無budge,再者你同一入到鋪頭叫:比最貴的槍我   果d人有咩分別?

引用:
原帖由 sam524 於 24-6-2011 23:55 發表

其實你咁冇得比較
我比較果2把野都差唔多價,ka野我就找左好多料,但we 416就唔太清楚,所以先問下佢地.........
不過比唔比較係一回事,但果位ching講野真係太串,仲要唔係第1次!

引用:
原帖由 sam524 於 24-6-2011 23:58 發表

咁你d前科...
咩先科?bar 10就係前科?玩過國狗就=窮人,唔玩得GBB?
咁呢到個個ching都88得,無個有真槍!
咁我講野又o唔ok呀?呢句同佢果句有咩分別?都係睇唔起人!

引用:
原帖由 sam524 於 25-6-2011 00:04 發表

咁一句講哂...
你肯比幾多先...
we同ka唔同玩法...
一買返來玩原裝,打到pk先算
ka我太約都知點,睇緊416原裝o唔ok

引用:
原帖由 RCman 於 25-6-2011 00:07 發表
其實為左條骨買416....係咪唔太算係理由?
而且,"我們"條416骨做工麻麻,加上無marking...
所以我自己就一定唔會選"我們"....選"我們"....得一個理由...就係平。
如果要求高一點,令可KA再令外買過牛牛骨及尾Sto ...
如果條骨唔得,我知點選啦......mag d 新骨唔太貴,加上去都幾ok

引用:
原帖由 zeta 於 25-6-2011 00:09 發表

講到bar10
幾多人同你講過新手唔好玩狙
幾多人同你講過得1支槍合你嘅個人要求
塞錢入你袋, 你唔理, that's fine, 但咁你不如唔好問算
你無錯過?咁你串人=正確?我錯你可以當我on8,可以唔理我,但你入左抽水串人就係你有問題!
咁你抽完水,我講粗口話你又得唔得

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 00:22 發表

個前題係:
- 你曾經問過關於選槍既野
- 好多師兄比答案&建議你但;
- 你唔聽唔理
- 答過你問題既師兄覺得而家再答多你一次 = 哂9氣

唔係人地抽你水, 係你自己比位人入, 怪邊個?
對唔住,睇來你又係來抽水!
第1佢講既係新手果時玩狙
我而家問GBB
第2佢無比過意見我係gbb到
第3新人......廢9事再講

我而家虛心問意見,但佢就一入來就抽水,大曬呀老手!識玩狙大曬?有錢大曬?

引用:
原帖由 101653 於 25-6-2011 00:31 發表

係阿, 全世界都係黎抽水架, 呢樹好危險架
Close topic.
都唔知點講.....總係覺得d人總係唔夠人講就叫close

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 00:57 發表
夠啦夠啦!
其實噤講啦,
如果自己咩都唔識就問人邊枝好~
就好似問人蘋果好食定橙好食!?
一定有人話,蘋果好食!因為夠甜!
第2個又話橙好食!因為我中意食佢夠"宣"
個個都有唔同意思係因為你個問題本身有問題 ...
其實講講下我覺得唔係問槍果方面既問題
回返一開始,係有件ching串我無錢.....點解?因為我唔聽佢講買槍...大家覺唔覺好9?
之後你地先話我問 問題有問題,呢d我都覺,下次我會有改善
但zeta 講野係最有問題,呢點先係我最想講既野!

引用:
原帖由 rYaN 於 25-6-2011 01:53 發表

話哂人地都叫盡心幫過你,你唔聽.
人地會有噤既反應都唔出奇!
將心比心
相信你第日仲有好多問題想問!
如果你成日係到交惡,邊個會用心答你!
佢地係有唔著,你自己都有問題!
你自己諗下,你 ...
姐係如果佢好心答左我,而我又話佢不是,咁就係我不對成2年前買支槍,唔跟佢講既去買,佢而家抄出來抄水?
唔好講以前,講而家,佢有答我野?我問野禮貌?
如果我唔聽佢講,佢可以唔答,但佢答左唔等於要人跟
加上我錯左,支野p左k,我又無賴佢不是
最重要最重要,佢係係2年前答過人bar 10 問題一次,上次吹水講aw338又串,要家講gbb又串,但2次都係無意見,只係串
上次串話:望多陣你就慣,舊年你先打死都唔要國9, 最後咪又係死死氣要左支bar10, 放埋e家仲要玩緊國9 .338
原裝copy,咩玩國產有罪咩?
今次話:睇佢個底..............都無咩budge

呢位ching真係串到pk,仲要唔知佢係咪好多真件同好識玩狙,上次佢過講狙要準就要3-4000,如果唔係就唔準......,想講如果佢真係勁,我相信2000大洋都可以好多choice,相信好多ching都up到點買...我覺得佢係人up佢up,係唔識野果d人
如果真係討論問題,多謝各ching的意見,亦welcome大家一齋吹吹水
今次個post問既問題係有小小不當,我會改善,但同佢曹就同各ching講的原因不同,係佢目中無人

言歸正傳,而家d we匣ok左好多呀? 無咩人講佢d匣....係咪改左版?但KA仲........

引用:
原帖由 faihk 於 25-6-2011 11:59 發表

只會講, 佢漏我都唔怕!
聽講有新design wor

引用:
原帖由 DENON 於 25-6-2011 15:13 發表
不如我比D意見樓主啦!
如果你唔係DIY能手既話,玩VVA AR system 就最好玩"井井" or KXC
仲一定要用朱&P 既 P-mag(漏氣都意整D)
如果玩VVE AR system 就最好用20發匣(漏氣都意整D)
如果計一槍5匣
前者大約$7000
...
請問wa system有無20發彈匣?
整彈匣我都識既....kj m9 果個彈匣,不過手槍彈匣比較簡單,包膠布就得

引用:
原帖由 seamoncheng 於 25-6-2011 20:01 發表

好似得prowin有出
成400一個

發新話題