68 12345
發新話題

G & P M4 RAS Kit (PackA)

G & P M4 RAS Kit (PackA)

G & P M4 RAS Kit (PackA)裝唔到路支馬記M4度???

RAS 長過原裝栗米筒...

另外吉打個C8身沒有安裝說明唔知點裝上膛桿防塵蓋..等配件

引用:
原帖由 B20_hk 於 6/17/07 21:33 發表
G & P M4 RAS Kit (PackA)裝唔到路支馬記M4度???

I just finished put together those stuffs... but the only problem I do have now is the Gearbox can't put inside the Guarder Meter Reciever...
Guns... lots of Guns...

first the details close up picture of the Guarder Meter Reciever... (they are same idea as the TM one... so if you can get the break up manual then you can easy to put it together)

and for the GnP RAS... is it this one?

and here is my WIP picture... I can't put back the gearbox back into the Metal Reciever...

hope this can really help you out a bit...

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-6-2007 21:33 發表
吉打個C8身沒有安裝說明唔知點裝上膛桿防塵蓋..等配件
本來無一物, 何處惹塵埃

B20兄, 俾多張圖你look look, 我要執執'耳仔'位嚟就番波箱既杯士位

附件

18-6-2007 05:12

引用:
原帖由 B20_hk 於 17-6-2007 21:33 發表

用番 G&P RAS Kit 的槍管裝 RAS 應該無問題架,關 馬記粟米通勿事?
RAS 長過原裝栗米筒是因為 G&P用真品呎吋,但馬記的呎吋就比真品短了少少。

引用:
原帖由 maurice 於 18-6-2007 10:35 發表

用番 G&P RAS Kit 的槍管裝 RAS 應該無問題架,關 馬記粟米通勿事?
RAS 長過原裝栗米筒是因為 G&P用真品呎吋,但馬記的呎吋就比真品短了少少。
因去某店店員話得馬記可以用G&P RAS...
我就買咗...

回家後才發現RAS裝唔到落支馬記M4
明天試下拿返去換

引用:
原帖由 B20_hk 於 6/18/07 21:29 發表

我就買咗...

明天試下拿返去換
how much did you paid for it? and since you want L119... you still need the OUTTER BARREL don't you?

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-6-2007 21:29 發表

我就買咗...

明天試下拿返去換
要換埋一體管架喎

回覆 #9 華田 的帖子

佢好似冇買

回覆 #10 14692 的帖子

人哋第一次...

Question 1: Solved

Refunded

引用:
原帖由 14692 於 19-6-2007 05:05 發表
佢好似冇買
但係豬標有淨ras 賣咩?

回覆 #3 LifeAfterDeath 的帖子

LifeAfterDeath兄:

絕對唔可以用馬記裝M4那一套來裝吉打呢一套!!!
吉打要波箱入上半身 先(Step 15 &16)
我裝時弄傷了手指...
才可以套下身,Zero Tolerance !!!
一定要磨耳仔...

引用:
原帖由 華田 於 19-6-2007 23:30 發表

但係豬標有淨ras 賣咩?
有出咗都一排!

68 12345
發新話題