發新話題

G & P M4 RAS Kit (PackA)

引用:
原帖由 B20_hk 於 18-6-2007 21:29 發表

因去某店店員話得馬記可以用G&P RAS...
我就買咗...

回家後才發現RAS裝唔到落支馬記M4
明天試下拿返去換
要換埋一體管架喎

引用:
原帖由 14692 於 19-6-2007 05:05 發表
佢好似冇買
但係豬標有淨ras 賣咩?

引用:
原帖由 牧羊人 於 20-6-2007 00:00 發表

有出咗都一排!
又蝕左添  之前仲等我賣左set 粟米前節, 買番set ras 前節添

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 21-6-2007 00:44 發表

the one you bought should be $650... that is why the shop I went to told me to get this set and in the future I could resell the RAS when the XureFire one arrive...
NONONO, 我成枝豬標買, 而家....得番個火帽, ras 前節set, 麼打手柄係原廠, 其他??? 全部換晒lu

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 21-6-2007 01:15 發表

good for you... but I rather use TM one... this C8 and future M16A4... I trust TM over GnP...
馬記要換既野一定會少過豬標

引用:
原帖由 LifeAfterDeath 於 21-6-2007 09:54 發表

almost the same...
馬記可以唔洗換氣缸頭, 氣缸, 又唔洗整個電制後面條野....

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 07:23 發表
化整為零?
無錯, 而家仲要平過我買0固陣添.....

引用:
原帖由 steveyue 於 23-6-2007 17:17 發表

縮水
一係D金屬料有問題.........
無理由QC都比佢出貨
qc 唔會拎D 金屬身去裝架喎....

發新話題