51 1234
發新話題

vfc mp5 gbb steel parts

vfc mp5 gbb steel parts

今日行過QXF,見有VFC MP5 GBB鋼件賣,有擊鎚,同彈弓支杆,我最想買就係選擇制條心,係用鋼做,但要後日先有貨返,有冇師兄買咗?
I Love my Yuki Meow

VFC 出左鋼PRATS LA咩@@
官網唔見既@@

is precisixn-product ah, sell at QXF

選擇制條心
系咩選擇制呀?
A5定A3呀?

希望快 D 出 hop-up 座鋼 parts
Never Forget

引用:
原帖由 一個新手 於 29-6-2011 01:16 發表
選擇制條心
系咩選擇制呀?
A5定A3呀?
i think is A5

槍機頭啦...............

散咗...............

引用:
原帖由 F22 於 29-6-2011 07:12 發表
散咗...............
師兄,散左外層,重打唔打得??

引用:
原帖由 rik-rok 於 29-6-2011 09:55 發表

師兄,散左外層,重打唔打得??
理論上得,但隻飛機會轉,所以都係唔好打............
已經交比十四樓...........

嘩! 照睇支槍內所有金鐲件都要改鋼料先致做到耐用! 咪要等RA-Txch出啲全鋼料! 不過RA-Txch啲產品只係同原廠一樣不過用鋼料等等既"代替品-not problem solving parts"! 但就貴得驚人!

正常新槍出左無耐 ra teach 就會放曬風話出 parts , 做咩今次咁靜架 ...
塑膠戰隊

引用:
原帖由 PMX 於 29-6-2011 10:56 AM 發表
正常新槍出左無耐 ra teach 就會放曬風話出 parts , 做咩今次咁靜架 ...
岩岩搬鋪

引用:
原帖由 F22 於 29-6-2011 07:12 發表
散?...............
打左幾多匣?
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 Vindicator 於 29-6-2011 18:33 發表

打左幾多匣?
百零啦............

51 1234
發新話題