20 12
發新話題

如果可憐的fa-mas掃左齒....

如果可憐的fa-mas掃左齒....

..唔買支new 仲可以點=-=????有冇大大有好計..(註:打一面的)

唔好叫我買支new換....

逐間搵parts

打開波箱 .壞邊件,換邊件.

馬老有fa-mas士啤齒出,天梯就吾知有無

三隻齒換晒佢........

我問題係....有咩齒可以/岩換....

引用:
原帖由 hobbyhk86 於 19-6-2007 09:13 發表
我問題係....有咩齒可以/岩換....
Famas有馬記齒出,再唔鐘意ge,就用Box2齒.

P.S.我個Box2用近Famas齒 :P

引用:
原帖由 cdrom 於 19-6-2007 09:44 發表

今可唔可以box1 用box2 齒 -.-

引用:
原帖由 hobbyhk86 於 19-6-2007 13:23 發表

今可唔可以box1 用box2 齒 -.-
你可以試下

引用:
原帖由 cdrom 於 19-6-2007 19:55 發表

你可以試下
底齒唔得中齒同頂齒得

引用:
原帖由 車厘子 於 20-6-2007 01:18 發表

底齒唔得中齒同頂齒得
人地話得喎
引用:
原帖由 cdrom 於 19-6-2007 09:44 發表

引用:
原帖由 華田 於 20-6-2007 21:30 發表

人地話得喎

我係用到,近來發現塊傘齒有損壞,崩左一片仔.但係入左Box2都用左兩年.

仲有重點是.我Box2用到Box1齒.佐佢話Box1用唔到Box2傘齒.明白未?

引用:
原帖由 cdrom 於 21-6-2007 00:14 發表

我係用到,近來發現塊傘齒有損壞,崩左一片仔.但係入左Box2都用左兩年.

仲有重點是.我Box2用到Box1齒.佐佢話Box1用唔到Box2傘齒.明白未?
咁如果box2 用到box1 既齒, 即係話box1 既齒除左齒輪比之外基本大細, 軸距都差唔多甚至一樣
你用左兩年都係崩少少.....box1 唔會用唔到掛....

引用:
原帖由 華田 於 21-6-2007 01:34 發表

咁如果box2 用到box1 既齒, 即係話box1 既齒除左齒輪比之外基本大細, 軸距都差唔多甚至一樣
你用左兩年都係崩少少.....box1 唔會用唔到掛....
講到box 123 d 齒都一樣

引用:
原帖由 車厘子 於 22-6-2007 02:55 發表

講到box 123 d 齒都一樣
話唔定3 隻換晒係ok 呢

20 12
發新話題