22 12
發新話題

Some photo took in today

Some photo took in today

The Hong Kong Defance Force(Canada)

And the Japanese

And some other

本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +20 精品文章 30-1-2007 04:58
  • gtoray 金錢 +20 精品文章 30-1-2007 04:58

引用:
原帖由 louisli 於 29-1-2007 13:52 發表
有無比叔叔指住鬧?
無, 影相嗰度都無乜人到, 成日都剩係得幾個西人路過

附件

29-1-2007 20:49

引用:
原帖由 Legionee 於 29-1-2007 21:25 發表
  queen 爺, 山本耀昌大佐有無處決小兵黑鬼~
小兵黑鬼棄暗投明, 加入小弟陣營, 我無比佢處決小兵黑鬼, 只係要佢賣C.................

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 29-1-2007 21:40 發表

小兵黑鬼之後重要以一人之技力戰眾日本兵
so, you post the photo la............

引用:
原帖由 22nd_SAS 於 29-1-2007 22:01 發表

我部機冇
Why?????

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-1-2007 21:59 發表

黑鬼係技之一號的話, 戰神就係力之二號!!

黑鬼與戰神勇戰鬼子圖!!
more more post more la

引用:
原帖由 mike-mike 於 29-1-2007 22:29 發表

大佬, 影唔到咁多幅呀...我返到屋企隻手抽筋呀!!
okokok, I will get the CD la..

引用:
原帖由 mike-mike 於 30-1-2007 23:10 發表

呢個真係要多謝咁多位大佬喇.
所謂英軍雖英, 也需皇軍扶持

再整多幅 -> 英軍最後之勝利
我要大相!!!!!

還真要多謝各位皇軍的支持, 他們大部份也是可份演加軍的, 但是這次可是"香港保衛戰"的重演活動, 若沒有他們便拍不成了!!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 30-1-2007 21:38 發表

Mike

好正呀
呀戰神最鬼多呢D主意.........

引用:
原帖由 皇家御貓 於 30-1-2007 23:15 發表
sorry for my sick...
仲有機會....

引用:
原帖由 B20_hk 於 31-1-2007 07:07 發表

好似WWII好好玩
係呀, 好玩!!!玩英軍堅嘢都唔係好貴..

引用:
原帖由 14692 於 31-1-2007 08:04 發表

冇地方玩重演呢
有地方, 好似我哋呢度玩重演好正!!!!當然仲有幾度啦, 好似白泥, 玩北非都ok

引用:
原帖由 14692 於 31-1-2007 05:21 發表

佢都係因為你而中毒啫
我仲搵到兩三個好有潛質嘅目標......

引用:
原帖由 B20_hk 於 31-1-2007 22:40 發表

可否詳細解釋何為"唔係好貴"???

Thanks
這價目是當日推人落坑的基本價錢
tommy 盔, 最好搵人喺英國買, 約2~300, e-bby就2~30磅度
37 weebing 最好搵人喺英國買, 好平, e-bby 就3~40磅, 但運費就..........金
p40 Battle Dress, e-bby 70磅度
Gatter, 約...1~2磅
以上全為真品

褲就買兩條49改, 每條約5磅
鞋就步X DMS, $2XX

9成堅嘢全套$3000差唔多, 以玩二戰來說唔算太貴

22 12
發新話題