28 12
發新話題

請問這個是法軍甚麼章

引用:
原帖由 mouselkm 於 20-6-2007 15:49 發表
.....難度我真的多疑...但個上尉真的笑得比其他官兵{開心}......我明白他不是 (賣多D今晚個P可以豪華D)
話時話…賣紀念品果度係咪要用英文溝通架?
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回覆 #16 RYODLi 的帖子

我想他懂基礎英語,因我問 how much is this ,他指住$20的價錢牌.....說twenty dollar ,畢竟英語不是他們母語,我用英語問這是甚麼章,他們能否英語回答也是一個問題,so 我才開post問這是甚麼章

上翻譯網站查過得出結果...
Quelle utilisation d'

[quote]原帖由 大武士69 於 20-6-2007 16:18 發表
Quelle utilisation d'
Fusil d'Assaut de la Manufacture d'Armes de St-Etienne
法軍既象徵~!

回覆 #19 RYODLi 的帖子

我也是這樣猜測,但問題是我想要全名,法語 & 英文翻譯 ,因我對FMOI 這幾字英譯推測是 F(france) M(?) O(ocean) I (?)

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 16:18 發表
Quelle utilisation d'赌quipe cette pi卖ce rapport赌e ?
=
Which team use this patch ?
你邊度搵到呢句出來?

引用:
原帖由 mouselkm 於 20-6-2007 15:10 發表
不應該說洗锦,因每個章賣20HK,電筒200 ,底衫50,有定力 的話可能無事,但沒有定力的話,積小成多...分分鐘....
好彩記念品對我來講無咩吸引力

引用:
原帖由 louisli 於 20-6-2007 21:43 發表

好彩記念品對我來講無咩吸引力
題外話:louis師兄幾時得閒出黎?
法軍既象徵~!

引用:
原帖由 louisli 於 20-6-2007 21:41 發表

你邊度搵到呢句出來?
呢個網...有時都有d用...

翻譯網

引用:
原帖由 RYODLi 於 20-6-2007 22:34 發表

題外話:louis師兄幾時得閒出黎?
就你啦,我大部份時間都ok
尖咀區返9-6
你可以msn 傾又得

引用:
原帖由 大武士69 於 21-6-2007 09:36 發表

呢個網...有時都有d用...

翻譯網
你就咁查 FMOI 麼?

有冇師兄知架補給艦係咪走左啦?
我今日出尖嘴天星已經唔見左影了…
又睇唔明海事處D英文船期表喎…
真係激死了
法軍既象徵~!

回覆 #27 RYODLi 的帖子

對,晨早連同我們的$$走佐 ,而且在港期間只open端午節一天........

28 12
發新話題