發新話題

舊款 SIG SAUER 226 附件 DIY 製作

引用:
原帖由 tango1997 於 17-7-2011 23:58 發表

我第一次裝佢成日跌出泥,我用半滴螺絲胶點住,之後甩左
真鐵條芯穿住板機,兩邊有小坑,是藏其中一條直線彈弓,照睇圖應該可以掉轉安裝的,當一字螺絲旋轉推開鎖彈弓就可以拆出板机
咁師兄有無諗住整個假fire pin裝飾呀?
每次見倒果度空空如也覺得好可惜

.
引用:
原帖由 marc 於 18-7-2011 00:13 發表

You are welcome~!
我反而想知個手抦上呢套話真品對應嘅PGC Gen2 226 金身要點汁?(由介子仔睇出係PGC Gen2)
因此小弟支Prime 228 上真抦都要汁 ,都不是真品對應......
師兄客氣
小弟無諗過用真柄改,所以唔知真抦能否裝上,唔好意思師兄
另想請教PGC是什麼牌字?質量如何?Thank you

引用:
原帖由 紗夢 於 18-7-2011 00:14 發表

咁師兄有無諗住整個假fire pin裝飾呀?
每次見倒果度空空如也覺得好可惜
咦。。。。。有得搞喎。。。。我無諗過呢點,睇泥終合各位師兄既意見,小弟都要開番個續集搞靚枝野先,多謝兩位師兄既意見提供

客氣∼客氣∼
你個舊款菱型花紋手柄唔係真品咩?

PGC = Pro-win = 香港著名CNC手鎗套件生產商
相信係你套身

引用:
原帖由 marc 於 18-7-2011 00:45 發表
客氣∼客氣∼
你個舊款菱型花紋手柄唔係真品咩?

PGC = Pro-win = 香港著名CNC手鎗套件生產商
相信係你套身
係呢套啦 ,跟D配件一樣
我對柄係另一個朋友醒我,應該係TANAKA226重版膠柄,佢好多年前換左真木柄,家陣個玩具柄無用,比左我

每次看你的帖子,都令人有熱血的感覺!!

勁~

師兄有一傑作, 勁呀

Awesome man!!! Really nice and neat.

Gun Blue是否要燒熱件件先上到色?

引用:
原帖由 safety_tim2003 於 18-7-2011 01:26 發表
每次看你的帖子,都令人有熱血的感覺!!
多謝師兄長期支持
最緊要唔好睇到熱氣同流鼻血就得啦

引用:
原帖由 hkncnc 於 18-7-2011 01:31 發表
勁~
呢枝野無乜勁,又無軌落槍燈,對柄又老土,out晒

引用:
原帖由 lhyyhy 於 18-7-2011 09:25 發表
師兄有一傑作, 勁呀
我其實想用枝KJ226去整枝北工既NP22R去當係老解武器架

引用:
原帖由 edison0918 於 18-7-2011 09:28 發表
Awesome man!!! Really nice and neat.
Thank you師兄欣賞

引用:
原帖由 linglingkei 於 18-7-2011 10:11 發表
Gun Blue是否要燒熱件件先上到色?
唔需要

發新話題