48 1234
發新話題

國狗m16a4 一問

國狗m16a4 一問

我想問 支m16a4 是不是一體管可以換到za條骨 嗎??

嘩...A4....

引用:
原帖由 royluk 於 19-6-2007 23:15 發表
我想問 支m16a4 是不是一體管可以換到za條骨 嗎??
點解呢d 唔落去賣國產槍既鋪頭問呢??

因為怕比人點  za d 人 唔會答我用唔用到:x
同埋我覺得各位師兄比較可靠 (因為我們都是用家)

引用:
原帖由 royluk 於 19-6-2007 11:58 PM 發表
因為怕比人點  za d 人 唔會答我用唔用到:x
同埋我覺得各位師兄比較可靠 (因為我們都是用家)
咁人地ca又唔係賣國狗.....佢答左你裝到...但係裝唔到....你少返佢轉頭點算= =......

引用:
原帖由 royluk 於 19-6-2007 23:58 發表
(因為我們都是用家)
唔好用我們
至小我未用過國狗

引用:
原帖由 仔仔 於 20-6-2007 00:00 發表

咁人地ca又唔係賣國狗.....佢答左你裝到...但係裝唔到....你少返佢轉頭點算= =......
我只想看看有沒有師兄try過,不是話za的人不好......... 

引用:
原帖由 Kane 於 20-6-2007 00:04 發表

唔好用我們
至小我未用過國狗
我只是想問意見(如果言詞得罪了請見諒)
如果這裡 不可問國狗的問題 我下次不會再問

引用:
原帖由 royluk 於 20-6-2007 00:15 發表

我的意見係為碟豉油買隻雞

條骨咁重, 會唔會爆身呢?

施主, 你問國狗野去國狗店好d, 人地做生意既都唔識答, 睇怕我地都難答; 仲要國狗加za野, 更難答.唔係歧視國狗, 我自己都用唔少, 但係國狗加其他brand既野, 真係要靠緣份( )

至於你話店家唔會答你, 咁好, 當我地答左你得, 咁你買哂野竟然發現唔得, 咁點好?
國狗的錯?
za的錯?
答你既人既錯?
定係...社會既錯?
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 royluk 於 6/20/07 00:15 發表

well... just the fact that is it worth it...
IMO... I would say ZA no better then China Made... only with A HK base company name on top... I won't say there is much difference or not...
Same idea as if you buy a China Made Airsoft and use Nitro Vo. Rail... no one will say this is wrong... but just doesn't make sense IMO...

ZA Rail is already around $600 (I never buy ZA stuffs in my life...) and the China Made airsoft are even less then that prices...

just my 2 cents
Guns... lots of Guns...

樓主不妨做多d research先諗買唔買國狗仲好啦
本來無一物, 何處惹塵埃

國狗L85買唔買得過?

唔知道你問既是不是這枝金弓M16-A4, 前面條魚骨係金屬, 但魚骨上面係兩條M4魚骨組成, 另外並非整條係一體管, 係蝴蝶片上有兩口螺絲上住.

謝謝各位的 意見
特別多謝michaeltamhk 交心交力的圖片提供

48 1234
發新話題