發新話題

灣仔槍舖

佢轉左對面舖la wor
前身係十大書店, 1/f, "雀仔"按摩隔離舖
其實佢係係冇野好睇ga wor
買就更加唔會

引用:
原帖由 Relentless 於 20-6-2007 13:45 發表

真的嗎?
我才不會騙你...

唔係真係有咩咁大仇口下話......

I suggest to go to 328 inside have a gun shop like call Amry Support
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

328號果個商場...?

末算經典有次我想賣TM MP5A4連電,RED DOT,橋,2個鏈匣,你知不知他怎樣說???? ,連看也沒有看說 ,這只夕百靚蚊 ,我出二百,你不賣就沒人要  ,SO我只去槍街和 YOU IN

引用:
原帖由 mouselkm 於 20-6-2007 15:27 發表
末算經典有次我想賣TM MP5A4連電,RED DOT,橋,2個鏈匣,你知不知他怎樣說???? ,連看也沒有看說 ,這只夕百靚蚊 ,我出二百,你不賣就沒人要  ,SO我只去槍街和 YOU IN
黑店收槍向來都平過人|)..........
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 TROY 於 20-6-2007 15:18 發表
I suggest to go to 328 inside have a gun shop like call Amry Support
灣仔道328?

果個商場既地址應該係軒尼斯道328號...

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 16:23 發表
果個商場既地址應該係軒尼斯道328號...
THANKX

不過軒尼斯道同灣仔道兩邊都有個門口...

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 17:09 發表
明白了解

So 英皇中心後面"N1" & 灣仔道"UM" 都係黑店 ? or not ??

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 17:09 發表
間野好細炸喎...

引用:
原帖由 tam_sir 於 20-6-2007 19:20 發表
So 英皇中心後面"N1" & 灣仔道"UM" 都係黑店 ? or not ??
不要把N1和聯合國相提並論

發新話題