發新話題

灣仔槍舖

引用:
原帖由 tam_sir 於 20-6-2007 19:20 發表
So 英皇中心後面"N1" & 灣仔道"UM" 都係黑店 ? or not ??
"N1" is 黑店,but 灣仔道"UM" is not 黑店!!!!!!!!!!!!!
灣仔道"UM" is the best shop on hk island

引用:
原帖由 基爾芬 於 20-6-2007 19:32 發表

不要把N1和聯合國相提並論
SORRY~~我誤會左

回覆 #31 hihi888 的帖子

引用:
原帖由 hihi888 於 2007-6-20 07:32 PM 發表

"N1" is 黑店,but 灣仔道"UM" is not 黑店!!!!!!!!!!!!!
灣仔道"UM" is the best shop on hk island
yes “聯合國”的服務態度真不錯,
而且﹙小弟沒記錯的話﹚它是少數接受credit card而不收charge的店。

即便如此,小弟有一次把電話問產品時也很細心解說。

只可惜wc對小弟來說太遠!又唔敢抱住“咁大支嘢”去行time square!

下次買“傢俬 媽咪”以外的產品時一定去“幫襯”!

UM真係十分好態度 !
俾多少少銀都值!

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-6-2007 21:43 發表
UM真係十分好態度 !
俾多少少銀都值!
x2........美中不足係部分貨品價錢略高,可能只係我蛋裡挑骨頭...........
NO COMPROMISE!

N1搬咗去對面啦...(見圖黑圈位置)
新舖英皇隔離個角位, 2樓(同層有腳按摩)
***我只係唔想人白行, N1好唔好我冇意見***
眼光光~

啱啱係另一個台睇到.........
呢道

[quote]原帖由 mike-mike 於 20-6-2007 22:35 發表
N1搬

多謝各位師兄意見,小弟只想上去睇下.

引用:
原帖由 大武士69 於 21-6-2007 09:33 發表

咁快搬左...!!! 我上個禮拜去佢都仲係響ok同間機鋪中間果個位咋喎...!!!
唔記得有冇機舖...但我諗我地講緊同一地方

我都上個禮拜去過, 係2樓(行上一層)黎wor(英皇中心灣仔道出口出黎轉右(金鐘方向)),  係下面望上去都見到.
(新地方好似都搬咗個零兩個月lor)

講起n1, 都搬過唔少次, 就小弟知道的有以下幾度:

1. 我第一次去時係係譚臣道(夏日城個邊, 即係[氫記]舊址附近)

2. 然後就係舊京都戲院附近(樂基隔離間大快活後門)

3. 跟住就如第一頁個師兄所講, 灣仔道188斜對面, 樂基6樓

眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-6-2007 10:25 發表

唔記得有冇機舖...

我都上個禮拜去過, 係2樓(行上一層)黎wor(英皇中心灣仔道出口出黎轉右(金鐘方向)),  係下面望上去都見到.

講起n1, 都搬過唔少次, 就小弟知道的有以下幾度:

1. 我第一次去時係 ...
不死傳說?

[quote]原帖由 mike-mike 於 21-6-2007 10:25 發表

唔記得有冇機舖...但我諗我地講緊同一地方

(新地方好似都搬

btw, 間野真係無野好睇....

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 21-6-2007 11:35 發表
btw, 間野真係無野好睇....
師兄講緊邊間...?

記得N1曾經響老廣有間叫N2既分店...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

發新話題