發新話題

灣仔槍舖

引用:
原帖由 皇家御貓 於 21-6-2007 12:10 發表
記得N1曾經響老廣有間叫N2既分店...
賣國雞同好貴既二手槍...
對付無理的人, 不要隨他的腳步遊走, 要拉著他讓他自圓其說自相矛盾

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-6-2007 19:24 發表

間野好細炸喎...
麻雀雖小,五臟六腑具備.價錢合理,有信用
有D人好似鐵甲威龍打極都唔識痛 狂Full Full哂兩匣 咁都話打唔中
喂 你咁賴皮嗌完死又係度發脾氣 咁冇品 真系晒氣
唔Gur就Full Gear再黎 Go Go Go 9點位著哂Sure Fire睇到蒙查查
Over Over 冇晒彈 快D搵人幫我做Cover 我地玩 一槍死 輸0左要大聲嗌死
Yeah 呢個就系Game You know what I say

引用:
原帖由 大武士69 於 21-6-2007 11:20 發表

樓下係咪有間專賣髮型用品既鋪頭...?
好似係, 唔多有印象...個地圖我圈得好清楚, 應該冇錯啦.

係要行上一層樓梯, correct?
眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-6-2007 13:49 發表

好似係, 唔多有印象...個地圖我圈得好清楚, 應該冇錯啦.

係要行上一層樓梯, correct?
總之係灣仔道英皇中心附近啦...

噚晚終於有時間去灣仔行咗個圈,但係同咁多位師兄所講嘅有D出入,我先到M7,間舖的確有D狗肉,服務員都萛有問有答,不過唔係下下到題.另外佢果道有支馬記MP5K標價$780,真係有D唔相信,槍街點都要$9XX喇,我懷疑係日本身,國狗心.之後去咗U|\|,我入咗去好幾分鐘都無人理我,可能佢有其他客喇,不過最終佢地都有答到我問題,最後結論係,槍街係我唯一嘅選擇.

M7個朵如何,相信各位師兄都心中有數。
至於U|\|呢,或者咁講啦,佢哋似乎比較着重於on-line shop既生意,街客既除非真係同佢哋好熟,否則佢哋都唔會主動去sell嘢。不過佢哋有小部份嘢係比槍街平!
目標太多
彈藥太少

引用:
原帖由 Relentless 於 27-6-2007 10:52 發表
噚晚終於有時間去灣仔行咗個圈,但係同咁多位師兄所講嘅有D出入,我先到M7,間舖的確有D狗肉,服務員都萛有問有答,不過唔係下下到題.另外佢果道有支馬記MP5K標價$780,真係有D唔相信,槍街點都要$9XX喇,我 ...
沿著[腰N]的灣仔道繼續向天樂里行一陣(過埋機舖)後, 會有個商場叫[328], 行入去有間[鴉咪實仆], 以2手槍, PARTS同軍品為主, 都OK架.
眼光光~

[quote]原帖由 siumingsiusiu 於 27-6-2007 11:08 發表
M7個朵如何,相信各位師兄都心中有數。
至於U|\|呢,或者咁講啦,佢
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

回覆 #50 Relentless 的帖子

畢竟YOU ANN,看客多買客少,經常人山人海,如果個個也一一招呼 ,做死人 ,SO要到收銀機購要或看甚麼才理你,ONLINE SHOP 方面我問過,只是將貨送到門市,之後當面交收,

引用:
原帖由 皇家御貓 於 27-6-2007 11:24 發表

住香港島既話 , common既野我都會寧願去UM唔出老廣啦~
小弟住港島,尖咀返工,其實兩邊都ok,不過都係果句,槍街多選擇

多個地方就多個選擇, 我連荔枝角都有間唔中去(軍品為主).

除咗槍街, 油麻地[煙時點]最近都去多咗, 有時都有好野執架...

眼光光~

引用:
原帖由 mike-mike 於 27-6-2007 12:29 發表

除咗槍街, 油麻地最近都去多咗, 有時都有好野執架...
國品多
引用:
原帖由 大武士69 於 21-6-2007 11:46 發表

師兄講緊邊間...?
N1

引用:
原帖由 Relentless 於 20-6-2007 11:01 發表
多謝SUNNY師兄同RYODLi師兄關心,小弟想知佢個LOCATION ONLY,有無人知?
你係唔係想尋仇,放火燒佢間鋪呀!!!

講真, e家 internet 要咩有咩,
去到問槍鋪 又怕佢為sell 件貨,咩都講得出.  
所以招呼就免la, 睇o岩,格好價,就叫佢 拎 把la

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 21-6-2007 11:35 發表
btw, 間野真係無野好睇....
可能我有d特別
我覺得個垃圾廢柴店員好好睇

發新話題