發新話題

灣仔槍舖

灣仔槍舖

請問各位師兄師姐,有無人知灣仔A溫喺邊?

多謝SUNNY師兄同RYODLi師兄關心,小弟想知佢個LOCATION ONLY,有無人知?

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-6-2007 11:43 發表
英皇後面, 機舖隔離, o既一棟大廈, 好似係12樓~
...即係........邊度????Thankz

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 12:12 發表
樓主打算去淋佢紅油...?
去掃場

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 20-6-2007 11:58 發表
好似係樂基
WILL GO CHECK CHECK

引用:
原帖由 adrianyahk 於 20-6-2007 13:13 發表
去到問個問題都要俾人串....d 野又假又核突...
賣狗都賣得貴過人......去黎托!?
真的嗎?

引用:
原帖由 TROY 於 20-6-2007 15:18 發表
I suggest to go to 328 inside have a gun shop like call Amry Support
灣仔道328?

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 16:23 發表
果個商場既地址應該係軒尼斯道328號...
THANKX

引用:
原帖由 大武士69 於 20-6-2007 17:09 發表
不過軒尼斯道同灣仔道兩邊都有個門口...
明白了解

多謝各位師兄意見,小弟只想上去睇下.

引用:
原帖由 mike-mike 於 21-6-2007 10:25 發表

唔記得有冇機舖...

我都上個禮拜去過, 係2樓(行上一層)黎wor(英皇中心灣仔道出口出黎轉右(金鐘方向)),  係下面望上去都見到.

講起n1, 都搬過唔少次, 就小弟知道的有以下幾度:

1. 我第一次去時係 ...
不死傳說?

噚晚終於有時間去灣仔行咗個圈,但係同咁多位師兄所講嘅有D出入,我先到M7,間舖的確有D狗肉,服務員都萛有問有答,不過唔係下下到題.另外佢果道有支馬記MP5K標價$780,真係有D唔相信,槍街點都要$9XX喇,我懷疑係日本身,國狗心.之後去咗U|\|,我入咗去好幾分鐘都無人理我,可能佢有其他客喇,不過最終佢地都有答到我問題,最後結論係,槍街係我唯一嘅選擇.

引用:
原帖由 皇家御貓 於 27-6-2007 11:24 發表

住香港島既話 , common既野我都會寧願去UM唔出老廣啦~
小弟住港島,尖咀返工,其實兩邊都ok,不過都係果句,槍街多選擇

引用:
原帖由 dansm 於 28-6-2007 17:54 發表

你係唔係想尋仇,放火燒佢間鋪呀!!!
你咁驚,莫非你喺果道做?我都去完睇完,要燒都燒咗幾次喇,我真係上去開吓眼界.

發新話題