發新話題

灣仔槍舖

N1搬咗去對面啦...(見圖黑圈位置)
新舖英皇隔離個角位, 2樓(同層有腳按摩)
***我只係唔想人白行, N1好唔好我冇意見***
眼光光~

引用:
原帖由 大武士69 於 21-6-2007 09:33 發表

咁快搬左...!!! 我上個禮拜去佢都仲係響ok同間機鋪中間果個位咋喎...!!!
唔記得有冇機舖...但我諗我地講緊同一地方

我都上個禮拜去過, 係2樓(行上一層)黎wor(英皇中心灣仔道出口出黎轉右(金鐘方向)),  係下面望上去都見到.
(新地方好似都搬咗個零兩個月lor)

講起n1, 都搬過唔少次, 就小弟知道的有以下幾度:

1. 我第一次去時係係譚臣道(夏日城個邊, 即係[氫記]舊址附近)

2. 然後就係舊京都戲院附近(樂基隔離間大快活後門)

3. 跟住就如第一頁個師兄所講, 灣仔道188斜對面, 樂基6樓

眼光光~

引用:
原帖由 大武士69 於 21-6-2007 11:20 發表

樓下係咪有間專賣髮型用品既鋪頭...?
好似係, 唔多有印象...個地圖我圈得好清楚, 應該冇錯啦.

係要行上一層樓梯, correct?
眼光光~

引用:
原帖由 Relentless 於 27-6-2007 10:52 發表
噚晚終於有時間去灣仔行咗個圈,但係同咁多位師兄所講嘅有D出入,我先到M7,間舖的確有D狗肉,服務員都萛有問有答,不過唔係下下到題.另外佢果道有支馬記MP5K標價$780,真係有D唔相信,槍街點都要$9XX喇,我 ...
沿著[腰N]的灣仔道繼續向天樂里行一陣(過埋機舖)後, 會有個商場叫[328], 行入去有間[鴉咪實仆], 以2手槍, PARTS同軍品為主, 都OK架.
眼光光~

多個地方就多個選擇, 我連荔枝角都有間唔中去(軍品為主).

除咗槍街, 油麻地[煙時點]最近都去多咗, 有時都有好野執架...

眼光光~

發新話題