發新話題

睇黎WE全行程AK好快有賣喇

引用:
原帖由 rYaN 於 23-7-2011 00:38 發表
幾多人真係由we岩岩出m4開始玩,玩過哂所有槍系?
我就唔夠膽話枝枝都有,,不過我枝枝都玩過,,
如果成日話we匣漏氣唔掂?
噤其他wa射控果唔漏???
講得we匣易漏氣好明顯一係聽人講多,二係未玩過用m4匣以外 ...
不可同意更多...

引用:
講得we匣易漏氣好明顯一係聽人講多,二係未玩過用m4匣以外 ...
老闆講到火控系統果邊
好似有返咁上下火氣

引用:
原帖由 sam524 於 23-7-2011 12:43 AM 發表

不可同意更多...
係我角度!尊重下人地個topic講乜,
我地又冇迫你一定要買we,
你唔中意大可以唔買,同你d朋友講叫佢地唔好買,,
唔係下下都入人地個post抽下水既~又冇錢分

引用:
原帖由 wonglk 於 23-7-2011 12:45 AM 發表

老闆講到火控系統果邊
好似有返咁上下火氣
人地話we係萬用火控嗎,,
你估阿邊個邊個冇acc睇下d人講乜咩

引用:
原帖由 rYaN 於 23-7-2011 00:46 發表

係我角度!尊重下人地個topic講乜,
我地又冇迫你一定要買we,
你唔中意大可以唔買,同你d朋友講叫佢地唔好買,,
唔係下下都入人地個post抽下水既~又冇錢分
路遙知馬力...
用過就知咩事...

引用:
原帖由 sam524 於 23-7-2011 12:53 AM 發表

路遙知馬力...
用過就知咩事...
d人好神既,一睇就知咩料

引用:
原帖由 sam524 於 23-7-2011 00:11 發表

我d匣全部都冇落咩咩膠整...
入氣咀出氣咀漏都係落油解決...
而且新版匣已出,有冇問題自然知...
冇必要死講we死喱樣死果樣,咁當然自天設計問題就犯賤...
If the 新版匣 is out, then it will be great news! Does Ching know when it will be on sale. I just fixed my mags  

引用:
As i said above, WA 匣 has also some inappropriate design. And the only good design mag now i think is Prowin 2, BUT dimension wise they are not exactly WA....

It is my own experiences with WE only. I still plan to buy the WE L85 with RAS but probably stay away from M4 series. Since the AK is still not out, nothing much that can speculate about, and not really an intended 抽水 post. Although if they make the AK mag to take 50 rounds I think it will be make it more popular!

引用:
原帖由 adlar 於 23-7-2011 00:03 發表

中國嗰支係打7.62同5.8咋
沒5.45嫁
蘿莉控有造AK74架
Signature over size

先看價格再說

引用:
原帖由 rYaN 於 23-7-2011 01:06 發表

d人好神既,一睇就知咩料
睇片已經知道隻匣會漏氣

還是等AK-104,唔知會唔會出...
老細後面講野都幾有骨

唔係MPi-KM
唔係AIMS
唔係AKMSU

好野,唔駛買

引用:
原帖由 yurihk 於 23-7-2011 10:44 發表
還是等AK-104,唔知會唔會出...
老細後面講野都幾有骨
我都係咁話~
wait for the "big" one!!!

引用:
原帖由 Ronnie 於 23-7-2011 09:41 發表

蘿莉控有造AK74架
係有嫁
係咪外銷only
中國吾係無用5.45嗎

發新話題