發新話題

睇黎WE全行程AK好快有賣喇

引用:
原帖由 MG-42 於 22-7-2011 23:12 發表

不過我成日入三軍都見到D職員維修緊WE D槍同彈匣漏氣... 真係經常見到
我成日渣車入九龍城車房果頭都見到好多BENZ寶馬整緊... 真係經常見到
你諗下香港有幾多人玩WE 有幾多隻匣係街

唔知長果枝係咩呢?

引用:
原帖由 wonglk 於 23-7-2011 00:45 發表

老闆講到火控系統果邊
好似有返咁上下火氣
正面咁睇, 佢可以縮短個開發時間, 可密D出多D款式, 佢都話佢地定位係好 BLOWBACK FEEL 嘅玩具槍~~~

引用:
原帖由 rYaN 於 26-7-2011 11:12 發表
唔知長果枝係咩呢?
好大可能係打5.45 嘅AK(見其匣)
SO係AK-100series嘅AK 可能性更大
同埋加下玩AK modern 左好多, AK-100series 個樣會比較合符市場需求
之前都係得G香港出過支74 105同U仔, 之後想買都幾難

都幾年啦! YYA同YYE啲GBBR都係街玩左一段時間, 要枝適合自己既GBBR最終都係要等灑個個人玩過試過及啲生產商改進到冇乜野再改先致造枝來玩.

YYE啲GBBR係嬴硬派! 枝街槍耐唔耐用唔咪問題, 最好有CO2夾, GBB系统要天生運作掂.....其他問題錢攪掂.

引用:
原帖由 XLxY 於 26-7-2011 11:55 AM 發表

好大可能係打5.45 嘅AK(見其匣)
SO係AK-100series嘅AK 可能性更大
同埋加下玩AK modern 左好多, AK-100series 個樣會比較合符市場需求
之前都係得G香港出過支74 105同U仔, 之後想買 ...
肯定係5.45既啦...唔通為左枝槍做個隻匣咩..
我諗係硬柄多,,因為枝vn已經係摺柄~

我聽聞可以直裝真木wor...係聽聞呀

引用:
原帖由 rYaN 於 26-7-2011 12:12 發表

肯定係打5.45既啦...唔通為左枝槍做個隻匣咩..
我諗係硬柄多,,因為枝vn已經係摺柄~
最衰啦冇7.62
我想砌lee枝104好好好耐
http://www.youtube.com/watch?v=ypG8iHu_Jrk
係一年多見佢可能出AK 就停左工

相問下各師兄片中彈匣位果塊金屬片係乜東東?
個"好似係Plastic" 的護木個樣有D.....
如果汁汁佢就買硬!

引用:
原帖由 老花 於 26-7-2011 12:28 發表
如果汁汁佢就買硬!
個塊金屬片系拆得既...

http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
如果汁汁佢就買硬!
哥塊係mag well flange, 入mag可以準d(佢話)

同埋lee d 野就緊係自己汁嫁啦, 你想點就點整, 彈性仲大!!
上骨又得

SELECTER冇得執

GBBR! 好很定乜都執到! 只要買支REAL SWORD AK! 再摺個新1.5mm厚鋼下身都得呀! 執到成支合法像真到嘔既YYE都得呀! 其他唔敢講M4 AK一定得! 不過唔平.

引用:
如果汁汁佢就買硬!
反正原裝護木我都唔要,拎去掉,佢比舊垃圾膠我平d仲好
美國貨/外國貨護木又唔貴得去邊
買舊好野比自己"虛榮"下都好

引用:
原帖由 rYaN 於 26-7-2011 13:44 發表
SELECTER冇得執
其實我正想要果隻

發新話題