發新話題

睇黎WE全行程AK好快有賣喇

睇黎佢呢支AK有機會大賣!

點解無AK47 / 47S 架

引用:
原帖由 pac 於 26-7-2011 08:24 PM 發表
點解無AK47 / 47S 架
47真係難d

引用:
原帖由 rYaN 於 27-7-2011 11:43 發表

47真係難d
難點在於…?

Saw the video again today. The "fire block" design is truely unique. Hope this is as good as it advertise

引用:
原帖由 sunny2014 於 27-7-2011 11:46 AM 發表

難點在於…?
斷估WE唔會一次過出74&47
我既意思係唔會噤快!
隻匣又唔同身又唔同parts又唔同?

禁多位可以睇睇佢地嘅分別
http://youtu.be/MVLbLnsdkwI(俄文)

we must improve thier material!!

it's still the weakest point of thier product!!

引用:
原帖由 L119a1 於 28-7-2011 10:47 AM 發表
we must improve thier material!!

it's still the weakest point of thier product!!
佢地用好DD既料,我地就要比多少少既錢~
這是正比

引用:
原帖由 rYaN 於 28-7-2011 11:14 發表

佢地用好DD既料,我地就要比多少少既錢~
這是正比
我肯比
佢地肯用先得
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 28-7-2011 03:46 PM 發表

我肯比
佢地肯用先得
我已經覺得好左好多既啦

我相信佢有能力整好啲嘅 , 但有可能係個市場需求
市場總要有大眾化脾子, 價錢都係, 唔有的話個價就係W@水位
你覺得佢唔得的話, 可以換副廠kit ma

我就吾卅未玩GBB既,每次WE出新槍我都依然係果句:
能有間廠不斷嘗試,不斷改進,不斷出新款,
價錢又吾貴,有售後服務,仲想點吖?

好似好大力咁

我除左等枝AK等左好耐外
我仲等緊佢枝ACR

發新話題