26 12
發新話題

WE M4求教

WE M4求教

請問如果我想配外管.....有d咩可以選擇?
仲有係咪市面上大部上魚骨都可以直上 or 少改先上?
麻煩各位已改同有經驗的師兄指教小弟

魚骨試過落兩種, 瘋牛既noveske骨, 扭到入去不過有少少高底級, 另一種係gp既ris, 直上冇問題
縮縮北行鳥 =口=

謝謝師兄解答!
請問師兄用邊款外管?原裝可否拆左前準星裝長骨?

外管真係少之又少

咁大單
師兄能否指點迷津

引用:
原帖由 longhei 於 25-7-2011 00:51 發表
謝謝師兄解答!
請問師兄用邊款外管?原裝可否拆左前準星裝長骨?
我都係用原裝..
原裝外管當然可以拆前準星裝長骨, 只係冇咁美觀咁解
縮縮北行鳥 =口=

想請問下導氣管要唔要拆走,如果裝師兄你所講嘅魚骨?
謝謝解答

引用:
原帖由 longhei 於 25-7-2011 01:28 發表
謝謝解答
其實都要睇咩骨...
不過多數要拆,上完了骨再裝番...

引用:
原帖由 longhei 於 25-7-2011 01:28 發表
謝謝解答
ris唔洗, 但只要拆delta ring既多數都要, 之後隊番入去
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sam524 於 25-7-2011 01:30 發表

其實都要睇咩骨...
不過多數要拆,上完了骨再裝番...
敢問師兄你地多數用咩骨?我支嘢原裝長度適合裝咩骨好?
如果槍街買係咪去大果幾間問都會有貨?
小弟初次接觸M4系統,有太多問題,功課做唔足!還望咁多位師兄見諒……

引用:
原帖由 longhei 於 25-7-2011 01:41 發表

小弟初次接觸M4系統,有太多問題,功課做唔足!還望咁多位師兄見諒……
最簡單ris,vve自己有出好似3舊水左右,易裝得黎仲唔洗怕唔岩裝~
不過個樣好冇睇就見人見志

附件

25-7-2011 01:45

縮縮北行鳥 =口=

多謝師兄出圖解說!
想請問下如果裝其他骨好似DD Troy果類,要大執嗎?
我搵過好多得張相無解說,因為果d啱小弟口味…

引用:
原帖由 longhei 於 25-7-2011 01:41 發表

如果你好似樓上師兄咁上ris/類似o既ras就唔洗拆其他野...
但如果要其他骨就9成都要拆野...

舊樣(上左井井ris)唔洗拆野

現況(pro&t 10" noveske骨)要拆左三角西同gas tube先(三角西用唔番)

引用:
原帖由 longhei 於 25-7-2011 01:55 發表
多謝師兄出圖解說!
想請問下如果裝其他骨好似DD Troy果類,要大執嗎?
我搵過好多得張相無解說,因為果d啱小弟口味…
聽聞,係聽聞咋我唔太肯定
搵到岩裝落PTW既骨就裝得落WE M4,因為兩者都係真數

縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 sam524 於 25-7-2011 01:56 發表

如果你好似樓上師兄咁上ris/類似o既ras就唔洗拆其他野...
但如果要其他骨就9成都要拆野...

舊樣(上左井 ...
相問卡住栗米筒舊圓形環叫咩名?
師兄支10”骨就係小弟嘅目標!
係咪拆剩條外管?

26 12
發新話題