發新話題

各位師兄幫幫手(mp5改快頻)

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 19:47 發表
你叫佢唔改, 玩人咩
如果要自已改既..........都好既~~不過準備多 D 錢去買 parts 換
Never Forget

回覆 #31 Pan 的帖子

攞經驗啫
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 21-6-2007 19:50 發表
攞經驗啫
無錯, 讀書都係用錢黎拎知識 ja ma
Never Forget

各位師兄麻煩口西
我而家只係換
CA超硬齒...............馬記天梯................馬記拉橋................SYS密氣咀...CA120彈弓  掂唔掂(ニ面力)

引用:
原帖由 nok200456 於 21-6-2007 20:16 發表
各位師兄麻煩口西
我而家只係換
CA超硬齒...............馬記天梯................馬記拉橋................SYS密氣咀...CA120彈弓  掂唔掂(ニ面力)
想一秒30 打一面力其實都幾難, 你自己整過槍未先, 唔係都唔好亂黎
拎個波箱改做8mm, 改啤呤, first 高速齒, cut 2-4 格, 洗唔洗用延遲器就睇你手工同埋經驗啦......
其他parts 唔講啦.....睇你自己做化
買個s 記正版既新版高扭麼打, 跟手買舊10.8v 以上既電......扣雞等如開水喉
我個fd 用s 記7mm 啤呤波箱, 新版s 記高扭, first 齒, 打兩面, 用13.2v 推, 有34 每秒

回覆 #34 nok200456 的帖子

你唔係話打一面力咩

我就用
1. 啤令尾頂 - $1xx
2. 6mm 啤令杯士 (車仔鋪才有) - $50 - 70
3. 老原齒
4. 9.6V $ 1XX
5. CA 快摩打 $ 1XX

回覆 #37 B20_hk 的帖子

6mm 啤令<------好易瓜

回覆 #38 14692 的帖子

暫未試過
拉墧齒要用鋼杯士...

回覆 #39 B20_hk 的帖子

親身經歷過果種'恐怖'.......

引用:
原帖由 14692 於 22-6-2007 00:21 發表
親身經歷過果種'恐怖'.......
唔信

回覆 #41 B20_hk 的帖子

如果唔係我點會把把都唔落6mm啤呤杯士

回覆 #42 14692 的帖子

玩咗一年都未有問題

回覆 #43 B20_hk 的帖子

你好彩

回覆 #44 14692 的帖子

是你唔好彩

發新話題