發新話題

WE M4再次求教

引用:
原帖由 longhei 於 1-8-2011 06:52 PM 發表

果粒機米好難扭呀!有無d無咁辛苦嘅方法?
拆散哂佢!

引用:
原帖由 rYaN 於 1-8-2011 12:04 AM 發表

琴日先見到個係..
佢果枝仲要噴晒色~換個咀就慘~

引用:
原帖由 uncle1212 於 2-8-2011 01:20 AM 發表

佢果枝仲要噴晒色~換個咀就慘~
小問題啦...唔通由佢JAM咩.

引用:
原帖由 rYaN 於 1-8-2011 19:48 發表

拆散哂佢!
拆散佢意思係解體?
今日三斤打黎,佢話因為裝魚骨整到hop up座唔岩位引至jam彈
佢又話因為NAPS導致連發唔夠力,叫我扭返大佢!
之後就幫我換返做原裝hop up膠!
咁就收我220
想點………

引用:
原帖由 longhei 於 2-8-2011 11:11 PM 發表

拆散佢意思係解體?
今日三斤打黎,佢話因為裝魚骨整到hop up座唔岩位引至jam彈
咁就收我220
想 ...
裝魚骨整到hop up座唔岩位 !?
係唔係你自己裝先?

引用:
原帖由 longhei 於 2-8-2011 23:11 發表

拆散佢意思係解體?
咁就收我220
想 ...
我之前都係咁...
NPAS TUNE低過1.4J就唔可以連射...
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 3-8-2011 00:14 發表

我之前都係咁...
NPAS TUNE低過1.4J就唔可以連射...
我細到射唔出都仲full到...

其實你有無汁下RA 個HOP UP 膠?
原裝唔汁個HOP UP 膠會夾都個出氣嘴好實
你試下裝好成個HOP UP睇下右手面係唔係無咁圓

整好未呀?

整好啦.......呢期忙到暈!遲遲都未拎!
終於尋晚趕去拎!一拎上手就個師父就同我講......
依家幫你換左成個新飛機同hop up膠
佢話RA個hop up膠太啜....所以成日jam 彈
佢話原裝已經好好喎...
又幫我換埋NAPS .............即係話我又要裝返晒落去

回覆 25# 的帖子

太啜,因為hop up固定位有工差,可以修
而we 拉飛機個彈弓又太弱
原廠hop up太軟好易爛

引用:
原帖由 fai84 於 5-8-2011 10:23 AM 發表
太啜,因為hop up固定位有工差,可以修
而we 拉飛機個彈弓又太弱
原廠hop up太軟好易爛
可以話原裝hopup膠冇乜用...冇咩反應

引用:
原帖由 rYaN 於 5-8-2011 11:32 發表

可以話原裝hopup膠冇乜用...冇咩反應
即係話我又要爆飛機換hop up 膠啦!
好痛苦一件事……

引用:
原帖由 longhei 於 6-8-2011 02:09 AM 發表

即係話我又要爆飛機換hop up 膠啦!
好痛苦一件事……
慢慢搞!唔好急

其實飛機彈弓有無得配過條好o的既?

發新話題