30 12
發新話題

[認真] 表白.

主場定作客?

引用:
原帖由 navyjaa 於 5-8-2011 12:58 發表

一句「我鍾意你」彈過去.... 個女仔到比你嚇親啦 ~
除左你 sure 個女仔到 喜歡你啦 !!
唔係的話 你最好 Plan 下

btw ~衰左點到會有 小小尷尬嫁喎 !!
講真,,,真係要兩個人都有FEEL
就算點樣等等等都係冇用
好難會喺一齊
如果真係唔知的話
我建議樓主都係知道左之後
先至表白
如果唔係都真係~~~冇咩可能
就算遲D先愛上你
都好少會做主動

其實我開始發覺...
真係雙方有feel o既,就其實唔需要表白...好簡單講一句"我地不如一齊lor"就得...甚至可以咩都唔洗講...
相反...如果冇feel o既,點講都係冇用...唯有搵/揀方法唔好咁核突 咁奇怪 唔好死得咁慘(易落台)o既情況/地點etc...
舉個例,d人成日話4月1同人表白好...有咩唔對路就話講笑...好唔好用,有咩後果就自己諗la...
我覺得表白只適合於有好感,值得/想試下o既情況下先真正有用...

(以上意見屬於一個唔識追女加未拍過拖的人)

引用:
原帖由 sam524 於 6-8-2011 21:51 發表
其實我開始發覺...
真係雙方有feel o既,就其實唔需要表白...好簡單講一句"我地不如一齊lor"就得...甚至可以咩都唔洗講...
相反...如果冇feel o既,點講都係冇用...唯有搵/揀方法唔好咁核突 咁奇怪 唔好死得咁慘(易落台)o既情況/地點etc...
舉個例,d人成日話4月1同人表白好...有咩唔對路就話講笑...好唔好用,有咩後果就自己諗la...
我覺得表白只適合於有好感,值得/想試下o既情況下先真正有用...

(以上意見屬於一個唔識追女加未拍過拖的人)
就算係平日表白的話個女仔都會話唔信
喺度挽緊佢啦
更何況係4月1呢
(感觸中:'()

引用:
原帖由 WTF01 於 6-8-2011 21:55 發表

就算係平日表白的話個女仔都會話唔信
喺度挽緊佢啦
更何況係4月1呢
(感觸中:'()
後果一定唔會好...
已經比人感覺你只識玩...
所以有d野自己諗清諗楚...

我最深刻既兩次
第一次....行街行左兩個鐘,條女問返我:"你到底同唔同我表白,拖唔拖我"(一齊左4年)
第二次....見完第二日就黎左我家,一見就打車輪...之後....(你要點幻想我唔理,總化一齊左)(一齊左24日)

唔好表白,鐘意你唔表白都鐘意你,唔鐘意你點表白都多餘,冇人話過表白左就有轉機,樓主不如用多D時間令佢鐘意你。

哈 ! 師兄果然有承見 !

拖佢隻手(或kiss 佢) 就係最好o既表白, 盡在不言中.....至於點樣安排同營造氣氛.....自己動下腦.....參考下電影, 電視劇!

用把口講其實好冇誠意 , 把口講乜都得, 拖佢隻手(或kiss 佢) 係要行動做出黎, 對方用心去感受 , 如果對方縮手咁咪知唔得, 唔使講出黎, 冇咁 (火羅)......, 俾人親口拒絕打擊大過對方縮手.......

引用:
原帖由 thomas08 於 11/8/2011 01:43 PM 發表
拖佢隻手(或kiss 佢) 就係最好o既表白, 盡在不言中.....至於點樣安排同營造氣氛.....自己動下腦.....參考下電影, 電視劇!

用把口講其實好冇誠意 , 把口講乜都得, 拖佢隻手(或kiss 佢) 係要行動做出黎, 對方用心去 ...
9成機會一巴車埋黎

表白唔洗急既,係你既有翼都飛唔走。
感情同酒一樣,要慢慢的調教同發酵。
我拍三次拖都唔洗我表白既

引用:
原帖由 SECOND 於 24-8-2011 16:52 發表

9成機會一巴車埋黎
一步一步黎, 唔急既就冇問題
我生得聰明得罪你咩!!!

乜方法都得! 因為當佢say yes! 求期都yes! 當佢say no! 你造乜都係no! 閃唔閃有乜分別.

引用:
原帖由 SECOND 於 24-8-2011 16:52 發表

9成機會一巴車埋黎
我咁多次都未試過俾人車巴

你覺得人地對你有冇FEEL先.....
人地對你冇FEEL 你表黎都冇用嫁啦

30 12
發新話題