發新話題

[NEW] VVE XM177

[NEW] VVE XM177

http://youtu.be/GNFxs2Wp74U

$6850 TWD
大約 HK$ 1850

good,finally

必買....!!! 支持"我們"牌..!!!圍起港幣約$1700+/-
菜鳥一號

唔知會唔會出 馬仔 Car-15 款呢 !?

支電槍可以放左佢

完全失望, 我並唔係怪佢無馬仔囉!
呢枝算叫E幾.真係同佢果枝叫VN的天生一對.

YYE only makes the looks! If you playing YYE! You can "Forget" those original details.

引用:
原帖由 0050100 於 12-8-2011 04:04 發表
完全失望, 我並唔係怪佢無馬仔囉!
呢枝算叫E幾.真係同佢果枝叫VN的天生一對.
其實有咩問題
我淨系見到個火帽有事
不過比我都選蛇蛇

引用:
原帖由 rho837 於 12-8-2011 11:11 發表
YYE only makes the looks! If you playing YYE! You can "Forget" those original details.
多謝您講我知囉!唔該曬.

回覆 8# 的帖子

冇問題,冇騖喜遮.

玩XM177; MK18 MOD0; 等等....... (要玩到盡量珍得就珍! 鋼得就鋼) 唔計時間, 每個小小既細節都係錢錢錢......., 比朋友望支槍時? 佢地只係望到錢錢錢.

慢慢切.

d細節都叫做到...既
不過le支系e1定e2
e1條管,e2個火帽
個身應該灰d
不過gbb我吾掂的

引用:
原帖由 囧樣佬 於 12-8-2011 12:25 發表
d細節都叫做到...既
不過le支系e1定e2
e1條管,e2個火帽
個身應該灰d
不過gbb我吾掂的
做到? xm 前西有bayonet lug架咩? 仲有個castle nut呢? M4款黎嘅.

我諗佢係想做E1囉.
不過vve, 算啦.
想要就俾銀.
又想要又嫌貴你買玩具算喇.
好多嘢, 無錢就無得玩. 就係咁簡單.

有呢款上身, 可以諗AR15 A2了

始終有加朋友會^喜愛^榮耀一番自己把槍用左幾多金錢,
但亦有好多朋友為左玩而搵道具。
各取所需
菜鳥一號

發新話題