發新話題

[NEW] VVE XM177

回覆 44# 的帖子

冇留意過 xm-177 既marking...指教下ching ! thanks!

都算係甘啦係咪?

附件

18-10-2011 00:18

真鐵MARKING

你的日子如何,你的力量也必如何

V V E 問題多多, 買左令你係家中消磨唔小時間?!
高手有兩種, 一種靠雙手, 一種靠把口

引用:
原帖由 Attack 於 18-10-2011 00:14 發表
V V E 問題多多, 買左令你係家中消磨唔小時間?!
we d 問題
都係換件解決到

依家gbb好少唔駛執
就算vfc mp5既師兄都執到...個個神手

引用:
原帖由 怒人甲 於 17-10-2011 23:55 發表
冇留意過 xm-177 既marking...指教下ching ! thanks!

都算係甘啦係咪?
This is not real steel lor...

回覆 48# 的帖子

支槍新買一頭半個月就破損, 漏氣好似理所當然, QC 差質素低就降低要求, 當你新買支槍個刻, 匣有漏氣, 就同自己講, 唔緊要, 好正常, 支槍有破損... 形形式式問題, 都會答, 唔緊要GBB 係甘, 好正常;

有一日去我大6 餐廳食野, D 野變壞左我同個WAITER講變壞左, WAITER 答, " 是這樣, 正常的"         ( 有問題 = 好正常) 老實講無左 "戰機支援," 好多人支槍都"神神地" 就真 !!

引用:

都算係甘啦係咪?
多口一問...呢支真係真槍..?
點解upper上面會有兩粒野既..?

回覆 51# 的帖子

應該係 mgc cap 但真槍marking

有冇其他相post 睇睇, 有錯請指教 THX !

引用:
原帖由 Attack 於 18-10-2011 09:52 發表
支槍新買一頭半個月就破損, 漏氣好似理所當然, QC 差質素低就降低要求, 當你新買支槍個刻, 匣有漏氣, 就同自己講, 唔緊要, 好正常, 支槍有破損... 形形式式問題, 都會答, 唔緊要GBB 係甘, 好正常;

有一日去我大6 ...
係啦 , 點解 d 廠唔可以一步到位 !

回覆 52# 的帖子

應該系marushin既cap xm177e2
有真鐵marking

另,
we既marking,
個馬仔logo同d細字字體都有d怪

回覆 54# 的帖子

THX CHING 其實我想講 以甘既價錢呢個MARKING 算唔錯, 總好過KSC 支 M4

引用:
原帖由 怒人甲 於 18-10-2011 18:36 發表
THX CHING 其實我想講 以甘既價錢呢個MARKING 算唔錯, 總好過KSC 支 M4
你又有道理..
起碼佢個marking都吾算系錯
畢竟吾系個個都買得起蛇蛇

p.s.
我想要aeg身

引用:

都算係甘啦係咪?
呢個先叫真槍marking(冇SMG果行字  最底果行加番SERIAL)

另外當年打仗的槍,好多都冇刻上XM177果行字的

引用:
原帖由 囧樣佬 於 18-10-2011 19:13 發表

你又有道理..
起碼佢個marking都吾算系錯
畢竟吾系個個都買得起蛇蛇

p.s.
我想要aeg身
槍身中間果堆刻字全錯都唔算?

既然知道錯既,仲買個錯marking黎做乜?
買枝冇marking版返黎再拎去刻啦^^

回覆 53# 的帖子

係呢... GBB 好高科技咩? 草草了事 完成 80% 就賣街大家照買永遠唔會有進步, 好在只係做玩具槍, 如果做高鐵就大件事喇

引用:
原帖由 MK~ 於 18-10-2011 19:23 發表

槍身中間果堆刻字全錯都唔算?

既然知道錯既,仲買個錯marking黎做乜?
買枝冇marking版返黎再拎去刻啦^^
我眼殘左....sor
我做人太求其睇落去差吾多就算
btw,
ching知邊到有得刻?

發新話題