發新話題

[NEW] VVE XM177

引用:
原帖由 囧樣佬 於 18-10-2011 19:36 發表

我眼殘左....sor
我做人太求其睇落去差吾多就算
btw,
ching知邊到有得刻?
搵緊

回覆 31# 的帖子

莫講台灣, 香港都係, 中國更加...
高手有兩種, 一種靠雙手, 一種靠把口

引用:
原帖由 Attack 於 18-10-2011 09:52 發表
支槍新買一頭半個月就破損, 漏氣好似理所當然, QC 差質素低就降低要求, 當你新買支槍個刻, 匣有漏氣, 就同自己講, 唔緊要, 好正常, 支槍有破損... 形形式式問題, 都會答, 唔緊要GBB 係甘, 好正常;

有一日去我大6 ...
咁多年黎
佢地都唔一步到位.其實係不為多過不能.
好大機會係要為左比肉人地食

但有時鐘意支槍..又會明知山有虎..偏向虎山行..特登唔信邪買番黎睇下咩料果下...先...

回覆 63# 的帖子

係, 種慣左, 大部份買家冇所謂, 有問題都買, 佢地就照收快錢, 惡性循環

雖然一分錢一分貨係好有道理
但我比多兩舊水要你個marking時
你仲要做錯比我

咁呢D咪要插囉...

回覆 65# 的帖子

唔買就唔洗煩

引用:
原帖由 Attack 於 18-10-2011 23:49 發表
唔買就唔洗煩
但唔買就冇得玩

回覆 67# 的帖子

你都說得對, 但佢地照收快錢, 下次又出支80% 完成品

回覆 65# 的帖子

做錯marking 更係要插啦, 最好就同we 講... 佢地都希望有你呢d 專業級既專家比意見見 !

行動最實際
今日買左啦^^ WE XM177

都係好鬼大力@@

回覆 65# 的帖子

個MARKING 係LASER 做, 你有圖你都可以比人整到
但香港唔知邊度先有深刻...............

E1改造可能

個火帽好重=.="

引用:
原帖由 MK~ 於 20-10-2011 22:49 發表
E1改造可能

個火帽好重=.="
重好可能因為係鋼...

引用:
原帖由 sam524 於 20-10-2011 23:02 發表

重好可能因為係鋼...
算啦,反正我準備換E1...應該會買GP @@

我想整653......

發新話題