發新話題

朝聖的一天

但係都落左兩"的"喎

some here~

附件

Picture 008.jpg (92.26 KB)

24-6-2007 19:59

Picture 008.jpg

Picture 009.jpg (62.32 KB)

Picture 009.jpg

Picture 010.jpg (103.82 KB)

Picture 010.jpg

Picture 011.jpg (101.16 KB)

Picture 011.jpg

Picture 015.jpg (106.4 KB)

Picture 015.jpg

你地就好 ........
NO COMPROMISE!

唔怪得神無出現 !!! 你係聖地度 R ''羅友''!!!!! :x

有冇人可以send個正版俾我
將會入手の潮物:
1.Nike X Hideout Foodscape Woven
2.NFS限定ABCサル迷彩柄シャークパーカー黒系
3.Levi's Fenom X Fargment Gold Package505w36

我極少上鏡...
total得3張,仲要2張都花晒....

引用:
原帖由 ZaMaR 於 25-6-2007 00:24 發表
我極少上鏡...
total得3張,仲要2張都花晒....
我得2張"賭神背"咋...
西門三傑 -- 西門慶、西門子、西門町

果然夠'神'

藝妓
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 25-6-2007 04:47 發表
果然夠'神'

藝妓
paul 哥做完之後做埋樹妖
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #25 莊家-犯罪無間 的帖子

有冇俾人燒?

哈哈哈哈~~ 真係好期待神降臨的神情~~ 正~~ thx~~~

回覆 #27 SG-1 的帖子

向天發呆

引用:
原帖由 14692 於 26-6-2007 14:08 發表
向天發呆
你係我會唔會呆~~ 專登由香港區一早起身搭車過去大埔~ 跟住之前果日又要返工~ 又係要早起身~~ 再加埋之前返工~ 連續幾日冇一日有教好訓~ 好彩上星期有端午節頂一頂~ 最後去到~~ 居然唔見神~~ 莫講要佢賠償我個精神損失~ 車錢都要哇~~~ 一.一

引用:
原帖由 SG-1 於 26-6-2007 17:20 發表

你係我會唔會呆~~ 專登由香港區一早起身搭車過去大埔~ 跟住之前果日又要返工~ 又係要早起身~~ 再加埋之前返工~ 連續幾日冇一日有教好訓~ 好彩上星期有端午節頂一頂~ 最後去到~~ 居然唔見神~~ 莫講要佢賠償我 ...
人地淆底都無計ga wor,只好怪自己唔好彩la

發新話題