發新話題

朝聖的一天

引用:
原帖由 SG-1 於 26-6-2007 17:20 發表

你係我會唔會呆~~ 專登由香港區一早起身搭車過去大埔~ 跟住之前果日又要返工~ 又係要早起身~~ 再加埋之前返工~ 連續幾日冇一日有教好訓~ 好彩上星期有端午節頂一頂~ 最後去到~~ 居然唔見神~~ 莫講要佢賠償我 ...
你有雷唔代表人地都要有雷 ga wor....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2007 17:29 發表

.............. 原來雷氣係要犧性金錢, 精神, 時間...................

回覆 #29 SG-1 的帖子

為咗見神, 不惜身痕
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-6-2007 17:29 發表

人地係神係有雷ga,不過係行雷lor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #34 莊家-犯罪無間 的帖子

有冇閃電

引用:
原帖由 14692 於 26-6-2007 18:54 發表
有冇閃電
無,不過人地有雷就得la
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #36 莊家-犯罪無間 的帖子

人形佈雷機

引用:
原帖由 SG-1 於 26-6-2007 18:17 發表

.............. 原來雷氣係要犧性金錢, 精神, 時間...................
師兄....其實...果日你同個fd拖住個"0急"0既物體行入黎果陣....有幾個game友(包括小弟)以為你就系"八神"

引用:
原帖由 bravohk 於 26-6-2007 23:56 發表
師兄....其實...果日你同個fd拖住個"0急"0既物體行入黎果陣....有幾個game友(包括小弟)以為你就系"八神"
好彩我一早識佢姐

0940,沒有神,只有一片草木同三個嘍囉

咁我咪第七個嘍囉!?

回覆 #40 myron21st 的帖子

好多垃圾

引用:
原帖由 bravohk 於 26-6-2007 23:56 發表

我係八神就第一時間令自己中左六合彩~~ 再搵八個人一雞射一千飛~ 咁咪整體一雞八千~~   又或者買支火神咪攪掂~~ 以火神能力~ 貨物未出門~~ 去唔到一雞八千~~ 你都唔會離開間鋪哇~~ 一.一

引用:
原帖由 14692 於 27-6-2007 04:47 發表
好多垃圾
去鳳園影相真係要識就位...
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 d@2007 於 27-6-2007 17:46 發表

去鳳園影相真係要識就位...
大家應該幫手執下...

發新話題