45 123
發新話題

越出越差

引用:
原帖由 Marsses 於 24-8-2011 17:33 發表

所以加埋明知自己手功唔好, 拎夠兩支落場穩陣
好重嫁! 衰鬼~!

你地緊係冇睇包裝,人地for你打7.2V架ja

引用:
原帖由 MKL04438 於 24-8-2011 17:42 發表
你地緊係冇睇包裝,人地for你打7.2V架ja
7.2v點夠呀! 11.1v才是王道!

不過掃到hihi唔好怪人
今晚打老虎

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 24-8-2011 11:36 發表
Bearing 珠全軍覆沒…

真係咁離譜

我第1支 gp 06年買
打9.6v到依家都未換過野

仲枉我依幾個月買多左2支gp

真係好在換哂d料先落場

我d國狗打左咁耐
雖然又嘈又慢
但都未至於會咁......

dboy的料仲堅過佢!死未!

& APS 原料用 K@ M135 未出事!

專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

我幫朋友整個2枝,全部都係中齒斷軸!!都唔明點解D人成曰話朱皮D鎗有幾好,成曰叫新手去買,番來打唔夠幾場就要整,又唔係特別平!!我自己都有gp&ka,我就覺得KA內部好少少,至少打左一年11.1v都冇事....

我就覺得KA好

反而~DF的內涵就真係good~!!

引用:
原帖由 FUNG1119 於 25-8-2011 02:35 發表
我幫朋友整個2枝,全部都係中齒斷軸!!都唔明點解D人成曰話朱皮D鎗有幾好,成曰叫新手去買,番來打唔夠幾場就要整,又唔係特別平!!我自己都有gp&ka,我就覺得KA內部好少少,至少打左一年11.1v都冇事....
睇下隔離台呀! 害人精幾多乜Q都朱標............

不過ka m4a1個marking d字怪怪地...

又要有外觀, 又要有內函耐用 ....... 一定唔止而家呢個水位 $$$$

又要街外 " 接受 " 價, 又要賺錢, 內 / 外 是但少一飯好正常   ... 玩得就要睇開D

多數外觀精美, 像真十足既原裝槍, 內函多數係垃圾

要內外兼顧 ????? 加 錢 啦

睇咗坩多師兄嘅圖片, 豬皮料似乎差咗好多喎

其實呢一樣都係個人喜好,我只當佢係一件玩具,落場打game,最緊要耐打,小野整!!如果成曰壞個marking幾靚都冇用,所以我選擇內函!!(純熟個人意見)

引用:
原帖由 FUNG1119 於 25-8-2011 23:13 發表
其實呢一樣都係個人喜好,我只當佢係一件玩具,落場打game,最緊要耐打,小野整!!如果成曰壞個marking幾靚都冇用,所以我選擇內函!!(純熟個人意見)
落場就內函
神台就外觀

45 123
發新話題