73 12345
發新話題

訂左好耐 , 終於到手啦

訂左好耐 , 終於到手啦

i think 500b 正D

copy from not

good for you... I am still trying to order the Xurefire Rail... donno if it will be okay to get it arrive safely to HK...
Guns... lots of Guns...

500a 感覺上冇咁Heavy wo....

引用:
原帖由 Smartone 於 26-6-2007 17:15 發表
500a 感覺上冇咁Heavy wo....
agree!

引用:
原帖由 standytam 於 26-6-2007 22:12 發表

agree!
500流明

啊!!  師兄真係有錢...

我都有相似的Surefire Handguard, 但係就俾我嗰枝G36同G36K。

我覺得:

長度如M4或G36K用A頭或AB頭較為靚同冇B頭噤重。
因為佢地通常都係接戰係中距離。宜且個用家會移動得較多。
用125/225 Lumens就較為有用

長度如M16或G36用B頭較為適合。
因為佢地通常都係接戰距離較遠。宜且個用家會移動得較小。
用500 Lumens就較為有用。

以上是我個人意見,唔啱聽就Sorry。

真係好靚!!!

引用:
原帖由 6呎4 於 28-6-2007 15:01 發表
我都有相似的Surefire Handguard, 但係就俾我嗰枝G36同G36K。

我覺得:

長度如M4或G36K用A頭或AB頭較為靚同冇B頭噤重。
因為佢地通常都係接戰係中距離。宜且個用家會移動得較多。
用125/225 Lumen ...
其實surefire 頭 點分架...?
有A /AB/B 3 款咁多咩?
唔係得大頭同細頭?

引用:
原帖由 kin1815 於 28-6-2007 19:05 發表

其實surefire 頭 點分架...?
有A /AB/B 3 款咁多咩?
唔係得大頭同細頭?
Model A series (9V) 1.62" Bezel
MN10 (125 Lumens)
MN11 (225 Lumens)

Model AB Series (9V) 2.5" Bezel
MN15 (125 Lumens)
MN16 (225 Lumens)

Model B Series (9V Parallel) 2.5" Bezel
MN20 (225 Lumens)
MN21 (500 Lumens)

我都同意6尺4兄既講法, 而我亦有支細頭SureFire G36K Handguard, 但始終敵不過500流明既吸引力, 買多枝 M500B!!!
Sleep Well!

請問一下樓主 係永高訂 有咩配件跟...
睇完都有d 中m500 AB 毒...

73 12345
發新話題