發新話題

訂左好耐 , 終於到手啦

引用:
原帖由 AJM 於 2-7-2007 16:30 發表

如果好似你講到當垃圾,放佢自己嗰枝S&B喺地踢幾腳黎等小弟學吓乜叉叫垃圾.....
我從來都冇當過枝S&B係鏡王喎!

枝鏡價錢都係around $10K,都唔明點解有啲人經常係度"嘩眾取寵"。

回覆 #31 6呎4 的帖子

走啦, 呢度好多人都係講緊你心目中既垃圾架咋, 完全唔合乎你既 requirement. 我諗我同我地好多人都唔係好明你係度做乜戀野.

回覆 #31 6呎4 的帖子

$10K既鏡當'垃圾'咁粗用........我都係玩番玩具算
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 seal 於 3-7-2007 00:29 發表
一個人比人排擠係有理由.
係我地俾人排劑緊嗟, 因為我地呢班垃圾只係用埋一 d 完全唔合乎佢 requirement 既垃圾, 我地都有今日喇.

回覆 #35 RoyalMarine 的帖子

我地玩番玩具算啦
本來無一物, 何處惹塵埃

引用:
原帖由 14692 於 3-7-2007 04:53 發表
我地玩番玩具算啦
馬SIR你算把啦,  人地話我地玩緊果 d 玩具...

"用隻腳大力踢落去嗰啲係垃圾都不如"

小朋友緊係玩玩具 ka la.........

引用:
原帖由 hippies 於 3-7-2007 10:28 發表
小朋友緊係玩玩具 ka la.........
俾 d 大人粗粗地玩住先

呢社會就係有呢D咁 xx ge '大人'.........

d 小朋友先活得唔Q健康............

引用:
原帖由 hippies 於 3-7-2007 10:36 發表
呢社會就係有呢D咁 xx ge '大人'.........

d 小朋友先活得唔Q健康............
算啦, 四肢xx 頭腦 yy.

現今商業社會有米ge 係講野大聲d ge.........

咁人地又咁高, 又有米, 唔怪之得10K 支鏡都可以係當垃圾咁踢!!!

PS. 小心比人罰$1500 woo!!

Saving Private Kai人

引用:
原帖由 hippies 於 3-7-2007 10:46 發表
現今商業社會有米ge 係講野大聲d ge.........
人地講左好X多次, 唔係自己有米, 係你地班 Kai 人嘩眾取寵, 人地只係將支萬幾蚊既鏡當垃圾粗粗地用之嘛.

不過我就真係唔係好明以佢既身份同地位點解仲要係垃圾堆出現

引用:
原帖由 steveyue 於 3-7-2007 10:52 發表
咁人地又咁高, 又有米, 唔怪之得10K 支鏡都好係當垃圾咁踢!!!

PS. 小心比人罰$1500 woo!!
你無野啊!? $1500!? 潛下褲袋都跌 x 左啦.

發新話題