發新話題

訂左好耐 , 終於到手啦

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-7-2007 10:53 發表

人地講左好X多次, 唔係自己有米, 係你地班 Kai 人嘩眾取寵, 人地只係將支萬幾蚊既鏡當垃圾粗粗地用之嘛.

不過我就真係唔係好明以佢既身份同地位點解仲要係垃圾堆出現
如果無我地呢D垃圾, 又點顯出佢嘅身份同地位
Saving Private Kai人

汶汶 love 垃圾~~

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-7-2007 10:53 發表

人地講左好X多次, 唔係自己有米, 係你地班 Kai 人嘩眾取寵, 人地只係將支萬幾蚊既鏡當垃圾粗粗地用之嘛.

不過我就真係唔係好明以佢既身份同地位點解仲要係垃圾堆出現
枝野真係佢嘅先算啦,覺唔覺啊某某d相好多野係冇裝過落槍
d gear 連埤都仲有

引用:
原帖由 felixcat 於 3-7-2007 10:59 發表

枝野真係佢嘅先算啦,覺唔覺啊某某d相好多野係冇裝過落槍
d gear 連埤都仲有
2007 軍備圖鑑王!?

潮王..............

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-7-2007 11:02 發表

買左唔用, 真係有米

引用:
原帖由 steveyue 於 3-7-2007 11:04 發表

買左唔用, 真係有米
For 寫真 only~?

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-7-2007 11:02 發表

有人訂野嘅話,經手果陣咪可以影下囉,唔使自己買架

ps: to 某某 ,我估下架咋

引用:
原帖由 felixcat 於 3-7-2007 11:08 發表

有人訂野嘅話,經手果陣咪可以影下囉,唔使自己買架

ps: to 某某 ,我估下架咋
人地都話都明完全唔合乎佢既 requirement 咯, 點會要嗟! 咪粗粗地用住(張相)先囉.

引用:
原帖由 RoyalMarine 於 3-7-2007 11:10 發表

人地都話都明完全唔合乎佢既 requirement 咯, 點會要嗟! 咪粗粗地用住(張相)先囉.
張D唔合乎佢既 requirement 的鏡踢2下, 然後交貨比人....

完全唔x同level............

引用:
原帖由 steveyue 於 3-7-2007 11:14 發表

張D唔合乎佢既 requirement 的鏡踢2下, 然後交貨比人....
佢係話踢都費事 wor.

(梗係啦, 踢爛左點交貨!?)

回覆 #57 RoyalMarine 的帖子

人地散紙多嘛
賠番十支俾人都夠啦

人比人, 比死人
本來無一物, 何處惹塵埃

多謝CGF各位會員的回覆從而帶給我無限的快樂!

發新話題