43 123
發新話題

GHK AK 減力成功(新增改hop up膠)

ging ging ging !

sad that the " Fad gay" sold out already.

圖文並戊, 多請師兄精彩分享.

引用:
原帖由 F22 於 12-9-2011 14:49 發表

用白膠片痴埋再磨過頂斜位,即是壓hop up膠個平面唔好磨
請問師兄個粒自製hop up膠用幾mm既白膠片整,同埋具體尺寸系幾多?

Thx...
http://www.apoints.com/graphics/UploadFiles/200611/20061107145930160.jpg

引用:
原帖由 Kungz 於 10-10-2011 23:12 發表

請問師兄個粒自製hop up膠用幾mm既白膠片整,同埋具體尺寸系幾多?

Thx...
用2mm厚膠片痴埋........切4mm寬

如果唔可以全放鬆hop up就磨頂斜位啦.........

幫老友改短做AKMSU

LCT電動KIT少執
本帖最近評分記錄
  • gtoray 威望 +10 相片分享 29-10-2011 09:06
  • gtoray 金錢 +10 相片分享 29-10-2011 09:06

回覆 35# 的帖子

F22 ching, 原裝 LCT 有出呢個 AKMSU 火帽咩?? 好似出面唔多見WOR... 反而見D 人就甘用U仔火帽就算 -.-"
你的日子如何,你的力量也必如何

引用:
原帖由 怒人甲 於 28-10-2011 10:29 發表
F22 ching, 原裝 LCT 有出呢個 AKMSU 火帽咩?? 好似出面唔多見WOR... 反而見D 人就甘用U仔火帽就算 -.-"
係GWS出品,不過幾乎成件實心一舊鐵中間個窿只夠過內管,仲重過我支USP連電筒...........
物主揾人刨大內窿偷輕先至可以用,而家大約300g左右,原裝一定過1KG...........

引用:
原帖由 F22 於 28-10-2011 07:46 發表
幫老友改短做AKMSU
LCT電動KIT少執
唔知師兄點整個BOLT呢

回覆 37# 的帖子

好難搵啦... 就算有玩開ak ching 都唔係個個鍾意akmsu, 市場需求細, 野就難搵, 但小弟覺得LCT 出既木件, AKMSU 係色澤最靚既

引用:
原帖由 死飛仔 於 28-10-2011 19:41 發表

唔知師兄點整個BOLT呢
點整個BOLT? 冇野好整喎?
係改短條活塞咁大把.........

三部曲:一鋸二鑽三插入,短咗...........

引用:
原帖由 怒人甲 於 28-10-2011 22:47 發表
好難搵啦... 就算有玩開ak ching 都唔係個個鍾意akmsu, 市場需求細, 野就難搵, 但小弟覺得LCT 出既木件, AKMSU 係色澤最靚既
去GWS咪有囉...........
不過唔偷輕真係送比我都唔要...........

由內窿9mm刨大到20mm

唔偷輕想一隻手舉起佢?發吓夢先啦............

回覆 41# 的帖子

會唔會係gws 自家custom 呢??!!
btw: 你送比我要ga..

引用:
原帖由 RCman 於 12-9-2011 14:52 發表
甘請問F22師兄,我有支GXK AK74U,個hop-up係係咪都係相同呢?
no la

43 123
發新話題