19 12
發新話題

[VFC] V記 Mp5 補品集中討論區

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 13-9-2011 00:58 發表
唔敢用EF 個Hopup set...
之前買左粒EF Sear, 居然唔岩數,
吓,看來很多人混水摸魚 ...

引用:
原帖由 hawk2914 於 14-9-2011 22:28 發表
火控.........

P牌Steel HammerSet
P牌回膛彈弓
基本同Pan兄差唔多但自覺FE那份HOPUP Cramber暫時是唯一選擇所以換咗
感覺非常好
130%彈弓裝死人!

引用:
原帖由 f22a 於 16-9-2011 16:31 發表

P牌或T牌出個條鋼擊錘彈弓導桿同老原一樣鑽左個孔
裝彈弓時只要先壓實彈弓再同條幼六角匙插入個孔固定擊錘彈弓
之後可以輕輕鬆鬆裝好套錘然後拔走六角匙放彈弓(唔洗5分鐘)

但小弟貪平買左FE條鋼擊錘彈弓導桿 ...
妖...依家才知

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 16-9-2011 22:56 發表

無睇wargame友個post?
重問!

引用:
原帖由 Pan 於 16-9-2011 23:07 發表

下次唔好咁大聲
玩嘢吓,出來隻揪 "一支MP5一個匣"

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 18-9-2011 00:52 發表

Thanks 銘哥
P記d野都整得幾靚
P記我估係班玩家創立的...

今早裝咗隻A牌, ok wow !!!

我都要買

引用:
原帖由 ?老虎仔? 於 19-9-2011 18:25 發表

叫網主團購
要幾多...

另外.我會去配Magazine O Ring

引用:
原帖由 Pan 於 18-9-2011 01:23 發表

係就好,起碼會出d有實用價值既產品
P牌,應係QRX
T牌,應係"根史工場"
A牌,應係"WGX"

重有:
Future Energy
6mm solution

無所謂,最好多啲人出

引用:
原帖由 rik-rok 於 20-9-2011 13:25 發表

其實頂bolt粒膠使唔使換??
如果A牌粒頂膠,同飛機材料一樣,韌/硬過VFC原裝果粒的話,
飛機同頂膠硬碰,會唔會令飛機果推彈位容易打柴/變形。
假設A牌飛機韌過,VFC原裝粒頂膠,死粒頂膠先,可以保護隻飛機。 ...
我啲"頂bolt粒膠"唔見晒,所以要買
不要師兄言之有理...

VFC MP5 steel cocking tube
[VF-MP5-12] CNC make of steel, heat process for hard coat surface

又有新野???
我覺得唔需要換...

引用:
原帖由 Pan 於 20-9-2011 18:39 發表

好明顯目標係一班求聽聲既玩家啦!
錄MP3或者上Youtube味可以...

引用:
原帖由 Pan 於 20-9-2011 19:27 發表

得閒cock一下,打打下又cock一下,mp3邊做到!
不過如果講聲,都係鋼bolt先有效果
咁又係!

FE,P記,A記,6mm sXlution, FR 咁多parts.
依家出MP5 parts真係越出越多,所以值得玩!
我放棄L85 GBB都係哩果原因

19 12
發新話題