發新話題

蘇bad, so無禮貌

一向對兩者 失望 !!!

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-10-2011 23:01 發表

日本旅遊局專登找佢去拍,佢去度稿和製作...
TVB只是負責播放出街...
讚助商,旅遊局出街前有冇看過我唔知...
但對比"扮晒cute"的主持去做旅游節目...我寧願佢去做...

再者,表面佢玩緊人?其實咪讚緊人ࡺ ...
製作方面我唔清楚係邊個做,不過真係無TVB份?

佢係表面玩地真心玩我就真係唔知
但係咁樣講野真係好無禮貌
如果係想讚人既咪讚囉幾十歲人仲學人玩傲嬌更令人想嘔啦

引用:
原帖由 kfc 於 9-10-2011 23:17 發表

我諗你會中意睇呀Sooo全裸多D
唔X係佢...

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-10-2011 23:21 發表
幾十歲人仲學人玩傲嬌更令人想嘔啦
下?我剩係見到個八婆咋喎

引用:
原帖由 亞爾多 於 9-10-2011 23:21 發表

製作方面我唔清楚係邊個做,不過真係無TVB份?

佢係表面玩地真心玩我就真係唔知
但係咁樣講野真係好無禮貌
如果係想讚人既咪讚囉幾十歲人仲學人玩傲嬌更令人想嘔啦
哈哈...
因為佢自己一手包辦製作,所以TVB無份...
過去SO FAR SO GOOD都係

路過~
我覺得佢咁玩點都會同班人講聲先
同埋佢句"痴線"都係對事不對人 因為班日本人咁熱情真係好難得
佢最尾都加左句類似"真係好有禮"
成句野都冇對日本人有任何既冒犯意思
只係句"痴線"有d粗俗姐
小弟愚見 不喜勿插

距介紹d野
你不去嘗試
多數對你有着數
因為距無肉不歡吾肥吾食
廚藝就更加不知所謂∼∼∼

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-10-2011 23:24 發表

哈哈...
因為佢自己一手包辦製作,所以TVB無份...
過去SO FAR SO GOOD都係
咁即係可以專心鬧佢一個啦

引用:
原帖由 crazy_herman 於 9-10-2011 23:37 發表
路過~
我覺得佢咁玩點都會同班人講聲先
同埋佢句"痴線"都係對事不對人 因為班日本人咁熱情真係好難得
佢最尾都加左句類似"真係好有禮"
成句野都冇對日本人有任何既冒犯意思
只係句"痴線"有d粗俗姐
小弟愚見 不 ...
其實會唔會係佢講講下發現自已失言,結果勉強加返句野去讚返佢咁

又係依條八婆
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

其實鍾意睇佢既人,好多就係鍾意佢夠寸,口不擇言......  
有人話佢係做節目先咁臭寸,我唔知亦唔想知,
但佢煮野又唔係掂(你阿媽既廚藝隨時好過佢...),介紹d野又唔係特別正,更唔係型男索女,試問佢唔咁做又邊會有收視吖...!?...

今年TVB播既飲食/旅遊節目,我覺得最好係李純恩嗰個
"The only thing we have to fear is fear itself" Franklin D. Roosevelt
"LIFE IS A DREAM FOR THE WISE,
A GAME FOR THE FOOL, A COMEDY FOR THE RICH,
A TRAGEDY FOR THE POOR."
SHOLOM ALEICHEM

引用:
原帖由 B20_hk 於 9-10-2011 23:24 發表 哈哈...因為佢自己一手包辦製作,所以TVB無份...過去SO FAR SO GOOD都係
做左個節目出來再賣俾k寶/ 無記...
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題