發新話題

我......九月一日返學啦!!

引用:
原帖由 車神勇 於 1-7-2007 00:00 發表

人數眾多ma
6師兄可能入左支格靈比8mm呢
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 Boniface 於 1-7-2007 03:51 發表
呢個係頭號危險人物,要小心防範
paul係終極兵器wor
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回覆 #32 莊家-犯罪無間 的帖子

點知佢係咪將所以人擊退之後據為己有

引用:
原帖由 Hamlet 於 1-7-2007 03:59 發表

某同學:“咦?有個黑色菠蘿放o係度既?”

轟!!!!
到時多左好多黑人,而我會變到唔顯眼
NO COMPROMISE!

引用:
原帖由 Hamlet 於 1-7-2007 03:59 發表

某同學:“咦?有個黑色菠蘿放o係度既?”

轟!!!!
咦,開始開拓8mm既市場?

回覆 #36 myron21st 的帖子

當然,要搵食就要開拓新客源……

引用:
原帖由 Hamlet 於 2-7-2007 00:57 發表
當然,要搵食就要開拓新客源……
更加重要的係用慣左哈姆兄廠出的product 就好難轉用其他廠出o個d

回覆 #38 莊家-犯罪無間 的帖子

睇黎有人遲左一步

我諗到8妹妹返到學校既情景.......
本來無一物, 何處惹塵埃

回覆 #40 14692 的帖子

前呼後湧

回覆 #41 Boniface 的帖子

係.......清場
本來無一物, 何處惹塵埃

會唔會影響心智發展架
細個媽媽唔比我拈槍架

小心佢收埋枝槍...帶返學@@

唔知點解....我想起6叔叔打game既樣...

發新話題