55 1234
發新話題

我......九月一日返學啦!!

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 19:22 發表
會唔會影響心智發展架
細個媽媽唔比我拈槍架
係學前教育,要o係石屎森林生存就要先學識o係野外求生,可以鍛鍊身心
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 46# 的帖子

所以d人話獅子會掉d獅子仔落山崖段練系岩架

引用:
原帖由 hmstalent 於 18-6-2008 19:22 發表
會唔會影響心智發展架
細個媽媽唔比我拈槍架
成年既都挖返出黎???!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

回復 48# 的帖子

系佢自己出現,唔洗搵

引用:
原帖由 HunterX 於 19-6-2008 00:56 發表

成年既都挖返出黎???!!!
因為6.0 o係首頁會出現random出d 有圖的post.........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

巧可愛既學生妹呀........小心莊家既鏡頭呀.......

引用:
原帖由 kimkileo 於 19-6-2008 01:32 發表
巧可愛既學生妹呀........小心莊家既鏡頭呀.......
Y ME ...........

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 19-6-2008 01:17 發表

因為6.0 o係首頁會出現random出d 有圖的post.........
原來係咁......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 19-6-2008 04:42 發表

原來係咁......
都幾有趣,o係o個個位睇到好多以前未睇過/re過的post

小O今年9月都開始返幼稚園
不過,要到月尾先至買校服

http://siuhakfans.blogspot.com/

55 1234
發新話題