16 12
發新話題

[others] 邊個牌子既m4匣會好d?

邊個牌子既m4匣會好d?

請問各位師兄有何推介?

引用:
原帖由 eh123 於 24-10-2011 01:23 發表
請問各位師兄有何推介?
有咁多個牌子,咁多個系統m4 gbb,你係邊隻先得嫁......

GAS匣定係咩先....

sorry,講得唔清楚!!
我係gp既wa系統moe!
kin師兄,當然係gas匣

Wa, prowin 我都有用
Ken's Custom Magpul M4  

GP 金身 Pmag 由 2 隻買到第 6 隻匣 , 托賴都無出現漏氣問題

引用:
原帖由 hung 於 25-10-2011 22:23 發表
GP 金身 Pmag 由 2 隻買到第 6 隻匣 , 托賴都無出現漏氣問題
我都係 gp pmag,之前漏氣拎去整,
個師父話而家gp d匣造功好似唔太穩定!!
所以我而家有d失信心,想轉pro win,
請問師兄pro win有無p mag架?

引用:
原帖由 eh123 於 26-10-2011 17:48 發表

我都係 gp pmag,之前漏氣拎去整,
個師父話而家gp d匣造功好似唔太穩定!!
所以我而家有d失信心,想轉pro win,
請問師兄pro win有無p mag架?
prowin 無出pmag 要食自己

如果有出就正LA
Ken's Custom Magpul M4  

引用:
原帖由 桸藍 於 26-10-2011 20:24 發表
如果有出就正LA
我諗pro win 都想賺番筆…要出就晨早問人拎license 整模又剩  宜家都無 唯有玩家自求多福

吓 ! eh123 師兄, 你啲 GP Pmag 係咪金身嗰款, 我同好多老友都用緊, 無出現你嘅情況, 新款膠版就唔知 你有無唔小心跌過匣先

引用:
原帖由 hung 於 26-10-2011 22:09 發表
吓 ! eh123 師兄, 你啲 GP Pmag 係咪金身嗰款, 我同好多老友都用緊, 無出現你嘅情況, 新款膠版就唔知 你有無唔小心跌過匣先
我自己用就無,跟槍匣,未賣俾我前有無就唔知!
不過師傅都話個匣造功有d問題,佢話匣中間某個口做闊左,
我唔熟,所以無深究係邊個位

Pro win is pretty reliable. Even when it leaks, the dissembly and maintainence are simple.

我d pmag都幾多問題,又有一隻入完氣無端端係入氣咀漏氣,
仲好大聲,但用枝氣再插多野又無事!

引用:
原帖由 eh123 於 28-10-2011 19:22 發表
我d pmag都幾多問題,又有一隻入完氣無端端係入氣咀漏氣,
仲好大聲,但用枝氣再插多野又無事!
漏氣咪整囉~~
我收

16 12
發新話題