19 12
發新話題

[認真] 身邊小人多 , 欺凌 ? 我又唔覺播

身邊小人多 , 欺凌 ? 我又唔覺播

錦話說 , 一直都有一個半個係班上面 , 因為我既一舉一動而做出高聲呼叫既硬膠行為

到近日 , 我學FA整到爆軑 , 太夜番堅企又唔記得補

番到學校又俾個「小人」睇到 , 係我伏底休息期間 , 係我台底影左張走光相

同班上有一個人正義感強小小既 , 就話「哩D叫欺凌播」, 當然 , 我都唔知佢係咪同佢地一伙

甚至張基仔既「爆了」改歌詞 , 昨晚改到個Blocked電話 , 一聽就係播緊哩首歌

當然都估係佢既所為啦

but anyway , 唔知點解我冇嬲 , 甚至連心理質數都冇一刻有改變

今日唔洗番 , 星期一睇下又有咩作為

專心做自己的事就得啦,加油

呢D人你唔理佢佢就會覺得唔好玩, 玩多幾下就唔會玩架啦...
鵰。豹。狸。獅。狒

(樓主)

引用:
原帖由 louisli 於 11-11-2011 12:34 發表
專心做自己的事就得啦,加油
冇錯 , 當係一種修行可以了

(樓主)

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 11-11-2011 12:36 發表
呢D人你唔理佢佢就會覺得唔好玩, 玩多幾下就唔會玩架啦...
真係唔明 , 禁大個人做埋D小學雞既野

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2011 12:50 發表

真係唔明 , 禁大個人做埋D小學雞既野
因為要威嘛, 你唔SO佢佢咪威極有限囉
鵰。豹。狸。獅。狒

但樓主做乜又爆軑唔補呢
呢D 真係通宵都要做架

(樓主)

引用:
原帖由 生命面包 於 11-11-2011 13:28 發表
但樓主做乜又爆軑唔補呢
呢D 真係通宵都要做架
12點幾番到屋企 , 真係頂唔順...

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2011 13:39 發表

講真心話

雖然你好似睇得通, 但有時慒慒下都可以樂在其中
最緊要以平常心面對, 你人生將來面對既事大把

我試過中一至中五好多朋友好精彩, 中六中七轉校 比人排斥到似隻狗

出黎做野又係另一個世界, 最緊要適應環境, 適者生存, 但未必一定要弱肉強食

think about it

(樓主)

引用:
原帖由 生命面包 於 11-11-2011 14:26 發表

講真心話

雖然你好似睇得通, 但有時慒慒下都可以樂在其中
最緊要以平常心面對, 你人生將來面對既事大把

我試過中一至中五好多朋友好精彩, 中六中七轉校 比人排斥到似隻狗

出黎做野又係另一個世界, 最緊要 ...
樂在其中嘛..我未去到哩個境界
可能佢眼中既我 , 除左運動之外 , 所有野都係佢之上 , 而作出哩一類行為
如果真係錦既話 , 我會好開心 xD

引用:
原帖由 Anonymous 於 11-11-2011 13:39 發表

我地以前土炮方法係用釘書釘

btw, no offense, but sometimes, there are some reason make urself to be discriminated, wanna to ask, did u do sth kai before? really no offense, but if u did sth before, try to correct them and wait for time pass

(樓主)

引用:
原帖由 p7009212 於 12-11-2011 00:38 發表
btw, no offense, but sometimes, there are some reason make urself to be discriminated, wanna to ask, did u do sth kai before? really no offense, but if u did sth before, try to correct them and wait f ...
Ummm... I don't think so , just only airsoft , they will sneer about that , and when I become the chairman of the wargame club , they sneer more than last year.
Some of them will think that , I am a rich man , because of over thousand dollar for a firearms , copy ACOG...
but they have PS3 , xbox in their home , I haven't got one , and haven't want to got one.

樓主唔洗為尼d人唔開心咁耐,事關真係好多外表成熟同裡低能既人

(樓主)

引用:
原帖由 Anonymous 於 12-11-2011 19:54 發表
樓主唔洗為尼d人唔開心咁耐,事關真係好多外表成熟同裡低能既人
係發覺果下點都有小小,轉個頭又冇事,放心~

19 12
發新話題