發新話題

[others] 新手玩GBB~

MP7A1 好過啦,$3,000 夠買多幾隻匣

引用:
原帖由 glock17 於 14-11-2011 22:52 發表
如果我係你, 一定搵二手,又正又唔洗執 .都係3K左右,唔洗頭痕
gbb個人睇法, 尤其新手就唔好收二手, 執要點執唔知! 有問題又未必知!

引用:
原帖由 silvano126 於 14-11-2011 22:52 發表
MP7A1 好過啦,$3,000 夠買多幾隻匣
小弟想支槍長啲有FEEL啲, haha

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 14-11-2011 22:39 發表
小弟仲想問下U記支G36C點?
同埋KA既M4
THX~~
VFC/U記把G36C,槍冇乜問題,匣就有問題.漏氣加上彈唔順,都係要補補磨磨咁啦.

引用:
原帖由 RX7 於 14-11-2011 22:56 發表

VFC/U記把G36C,槍冇乜問題,匣就有問題.漏氣加上彈唔順,都係要補補磨磨咁啦.
好,thx師兄, 可以撇除了~

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 14-11-2011 22:58 發表

好,thx師兄, 可以撇除了~
補完磨完好有成功感o架
不過冇乜鑊氣o既GBB,都係GHK啦,PDW或者o岩你

引用:
原帖由 RX7 於 14-11-2011 23:01 發表

補完磨完好有成功感o架
不過冇乜鑊氣o既GBB,都係GHK啦,PDW或者o岩你
有咩優點 ?
另外仲想問下支KSC M4~~
THX

二手槍一定搵相熟既鋪頭,例如QXX, MarXX都有保証.

1枝VVE XM177+5隻20飛匣+1隻First hop up膠=$3000有找

引用:
原帖由 glock17 於 14-11-2011 23:05 發表
二手槍一定搵相熟既鋪頭,例如QXX, MarXX都有保証.
marxx係....
小弟不才

引用:
原帖由 DENON 於 14-11-2011 23:05 發表
1枝VVE XM177+5隻20飛匣+1隻First hop up膠=$3000有找
佢隻匣....方形, 接受唔到~_~

引用:
原帖由 Mcmarpat 於 14-11-2011 23:08 發表

佢隻匣....方形, 接受唔到~_~
小弟不才,唔通有彈匣係三角形?

回覆 15# 的帖子

可能有內傷制唔過呀
窮則獨善其身 富則妻妾成群

引用:
原帖由 DENON 於 14-11-2011 23:17 發表

小弟不才,唔通有彈匣係三角形?
小弟指177隻匣係方形, 而小弟鍾意普通m4彎既匣~~

回覆 29# 的帖子

叫短匣嘛,叫方形...
窮則獨善其身 富則妻妾成群

發新話題